2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیخوام ازت بچه دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 72 پست
یک چیزهایی ارثی هستش،ممکنه از مادر به بچه انتقال پیدا کنهلطفا در اینترنت سرچ کنیدمثلا هوش و خلق و خو

خب منظورتون؟

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش به این زودی قضاوت نکنیم

خوب شما وقتی اومدید نظر بگیرید باید جنبه شنیدن هر گونه نظری داشته باشید یا کامل توضیح بدید تا دقیق تر نظر داده بشه و هیچگونه قضاوتی بی مورد صورت نگیره و اگه دلت میخواد همه بگن حق با شماست پس برای چی تاپیک زدید ؟

Tunnel Vision                                                                 

خوب شما وقتی اومدید نظر بگیرید باید جنبه شنیدن هر گونه نظری داشته باشید یا کامل توضیح بدید تا دقیق ت ...

کل زندگیم تو تاپیک های قبلم هست ....نمگیم همه بگه حق بامنه ولی حداقل نگین حق با اونه

افسردگی دارم روزی شش تا قرص میخورم

افسردگی واقعا بیماری روانی بدیه من خودم نوع خفیفش رو تجربه کردم واقعا بده 

تا خوب نشدی اقدام نکن چون دوران بارداری و مخصوصا بعد از بارداری افسردگی میاره شما که افسردگی دارید بدتر هم می‌شید و بدترین حس و حال  رو تجربه می‌کنید و ممکنه نتونید به فرزندتون رسیدگی کنید 

لطفاً واقع بینانه و منطقی فکر کنید فکر نکنید همه چی خیلی خوب خواهد رقت و بعد از زایمان خوش حال تر از همیشه هستی خیلی از مادران سالم بعد از زایمان افسردگی گرفتند حتی دست به خودکشی زدند !

شما که هنوز باردار نشدید افسردگی دارید حتما درمان بشید بعد حالا اگه کامل هم نشدید به حداقل برسانید.

افسردگی حاد خطرناکه واقعا 

دوران بارداری هم نمیشه دارو مصرف کرد 

Tunnel Vision                                                                 

[QUOTE=376205998]چه قرصایی میخوری؟[/QUOTEآبوسیپرون الوینتا ترازدون ملاتونین اسم دوتای دیگش یادم نیست

خیلیه پس قرصات

اگر بخوای بچه دار شی  ممکنه دچار مشکلات روحی ای عین خودت بشه اون بچه. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
کل زندگیم تو تاپیک های قبلم هست ....نمگیم همه بگه حق بامنه ولی حداقل نگین حق با اونه

نمیدونستم زندگی نامه آت در تاپیک های قبلی هست فقط با توجه به محتوای تاپیکت نظر دادم پس من قصد قضاوت بی مورد نداشتم. 

ولی خوب همه دارند میگن اول درمان بشو بعد، که راست هم میگن، حداقل به فکر بچه آت باش.

Tunnel Vision                                                                 

بچه دار شدن به هر قیمتی درست نیست 

پس یکم بیشتر فکر بکنید حداقل با مشاور یا روانشناس مشورت بکنید 

Tunnel Vision                                                                 

یکم نظرم تند هس

پول ندارین

خودت سلامت روان کامل نداری

شوهرتم ک ی قرون ب درد نمیخوره.

بچه واس چیته؟

ت بخوای حامله شی قرص خوردن ممنوعه برات، بعد بیماریت تشدید میشه گند میزنی ب احوال بچه هات و شوهرت و اطرافیانت. 

چقدر خودخواهی تو

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

افسردگی واقعا بیماری روانی بدیه من خودم نوع خفیفش رو تجربه کردم واقعا بده تا خوب نشدی اقدام نکن چون ...

ممنونم از راهنمایی خوبتون

خیلیه پس قرصاتاگر بخوای بچه دار شی ممکنه دچار مشکلات روحی ای عین خودت بشه اون بچه.

از کجا اینو میگی؟

من فک میکنم دیگه یکروزم بدون قرص نتونم زندگی کنم

من قبلا بخاطر استرس و وسواس و یه افسردگی خفیف تحت نظر بودم

تقریبا دو سال بعدش دکتر داروهامو کم کرد و گفت دو سه هفته بعد از قطع داروها میتونی اقدام کنی اگه اشتباه نکنم

باز بستگی به مشکلت داره گلم اگه نمیتونی قرص قطع کنی که اصلا نباید توی بارداری داروهای این چنینی مصرف کرد و به جنین آسیب میزنه..