2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیخوام ازت بچه دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 72 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم روح خودت خیلی مهم تره درسته الان همه آدما از لحاظ روحی درجه ای از افسردگی یا مشکلات دیگه رو تجرب ...

من فک میکنم دیگه یکروزم بدون قرص نتونم زندگی کنم

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟
برا بچه کم نمیزاره الان دخترمو میپرسته

از دید بچه ی خودت به قضیه نگاه کن فکر کن الان عید بچه ببینه باباش براش لباس نو خریده ولی مامانش لباس نو نداره یا مهمونی رفتید بچه شما رو با بقیه مقایسه می کنه اون جاست که شکستن قلب بچه رو باید ببینی

معلومه واقعا حالت خوب نیس چون آدم عاقل به بچه ی دوم فک نمیکنه توی این شرایط خودش و شوهرش. اون یچ ...

یعنی ادمی که از خیلی لحاظ ها فقیر هست حق نداره حداقل دو تا بچه تو خونش داشته باشه که خونش ایقدر سوت وکور نباشه؟؟انصافم خوب چیزیه

شرایط مالیو روحیو خودت وهمسرت خوب نیست اصرار داری پسر بیاری این حماقته به آینده اون طفل معصوم فکر کر ...

ما چیزی به اسم توکل هم داریم

باور کن وضعیت بیشترمون اینه . انشاالله خدا کمکمون کنه .به خودت کمک کنه خوب شو عزیزم ما فقط ی باز به ...

ممنونم عزیزم ایشالله

اسی کلا وضعیت شما خوب نبست بچه دوم هم خودت اذیت میشی هم بچه اولت و هم نوزاد وقتی نسبت به شما مسئولیت ...

ممنونم ازت

اینقدر زورم میاد پررو هستن دست پیش میگیرن نکبتیا😒😒

مثل طبل تو خالی همیشه وصدا وادعاشون بلنده

ممنونم ازت

قربونت گلم به امید خدا که خالت خوب میشه تسلیم نشو 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

افسردگی دارم روزی شش تا قرص میخورم

عزیزم میدونی اثرات این داروها روی جنین خیلی بده حتی دور از جونش ممکنه اتیسم بگیره شما باید داروها رو قطع کنی بعد مدت زیادی باردار شی بنظرم شوهرت کاملا حق داره

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...