2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیخوام ازت بچه دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 72 پست
چون شوهرت مسولیت پذیر نیست و برات هم لباس نگرفته چند ساله خوب چرا با این وضعیت باید دوباره بچه بیاری ...

موافقم واقعا .وقتی باهات خوب نیست همون یدونه کافیه .منطقی فکر کن نه احساسی

عزیزمم اول به فکره سلامتی خودت باش .خداروشکر که یه دخترم داری ..اول خودت با نشاط شو انشاالله خداوند ...

چجوری با این شرایط مالی که میدونم در آینده هم تغییر چندانی نمیکنه بانشاط بشم...ممنون دوست عزیز

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معلومه واقعا حالت خوب نیس  چون آدم عاقل  به بچه ی دوم فک نمیکنه توی این شرایط خودش و شوهرش.   اون یچه یه مادر مریض نمیخواد

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
چجوری با این شرایط مالی که میدونم در آینده هم تغییر چندانی نمیکنه بانشاط بشم...ممنون دوست عزیز

شرایط مالیو روحیو خودت وهمسرت خوب نیست اصرار داری پسر بیاری این حماقته به آینده اون طفل معصوم فکر کردی؟ 

باور کن وضعیت بیشترمون اینه . انشاالله خدا کمکمون کنه .به خودت کمک کنه خوب شو عزیزم ما فقط ی باز به دنیا میایم ..من خودمم افسردم این نیست بگی با خودت اینم دلش خوشه ..منم آسنترا برام نوشته دکتر 

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

بخدا این ادم ارزش نداره بچه دار بشی ازششما باید دست بالا بگیری، اون مردک میگه نه؟ اون مشکلش شما و سل ...

بخدا حرف حق جواب نداره 

اسی کلا وضعیت شما خوب نبست 

بچه دوم هم خودت اذیت میشی هم بچه اولت و هم نوزاد 

وقتی نسبت به شما مسئولیتی نداره

بچه های دیگه ای برای چی بیارین ازش؟

وقتی ببین مادرشون اینطوری پدرش داره بهشون میرسه

بنظر من ارزش شما بیشتره چون توی این شرایط هم به فکر بچتون هستین

ولی اون حتی لباس جدید نمی‌گیره براتون

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

من فک میکنم حتی یه روزم دیگه نتونم بدون دارو زندگی کنم

چه قرصایی میخوری؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

خیلی خودخواهیی ودورزاوجدان هست وقتی حال خودت خوب نیست.شوهرت بچه دوم نمیخادازشرایط زندگیت راضی نیستی بازم بچه میخای.بچه حال خوب وسلامت روان سالم میخادکه وقتی شب تاصبح بیداری بهم نریزی.روابط سالم زن وشوهری میخادکه موقع نیازبه کمک شوهرت کنارت باشه نه اینکه میبینی بچه ازگریه کبودشده وتوحتی یه دسشوییی هم نیمتونی بری ولی شوهرت کیونشوکرده بهت وراحت خوابیده.خواهش میکنم عاقلانه ومنطقی تصمیم بگیر.شرایط جامعه رومیبینی؟ الان یه چیپس زمینی ساده داره به اروزهامیپونده .همون یک دوخترروداری به زندگی واروزهاش برس.بچه دوم اشتباهه مطلقه

با این شرایط دوباره بچه میخوایی؟؟؟ تا کی بچه ها باید عذاب بکشند اخه

برا بچه کم نمیزاره الان دخترمو میپرسته

درکت نمی کنم وقتی شوهرت بی مسئولیته وجدانت قبول می کنه بچه بیاری که پدرش بی مسئولیته فردا بچتم باید ...

نسبت به من بی رحمه اما برا دخترم کم نمیزاره