2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیخوام ازت بچه دار شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1339 بازدید | 72 پست
شما از دور میگی حق داره در حالی که شوهرم انقدر نسبت به من بی مسولیته که الان چهار ساله من لباس کهنه ...

درکت نمی کنم وقتی شوهرت بی مسئولیته وجدانت قبول می کنه بچه بیاری که پدرش بی مسئولیته فردا بچتم باید لباس مرده بپوشه حداقل یه نفر دیگهو بدبخت نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق با اونه خبمن نمیدونم مشکلتون چیه ولی حتما مشکل جدی بوده که زیرنظر دکتر هستید

چرا میگی حق با اونه در حالی که از یکصدم رفتار های اون با من خبر دار نیستی

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟
درکت نمی کنم وقتی شوهرت بی مسئولیته وجدانت قبول می کنه بچه بیاری که پدرش بی مسئولیته فردا بچتم باید ...

اسی فقط فکر لذت طعم بچه دار شدن است و اصلا به فکر بچه و شرایط نیست 

Tunnel Vision                                                                 

گلم روح خودت خیلی مهم تره

درسته الان همه آدما از لحاظ روحی درجه ای از افسردگی یا مشکلات دیگه رو تجربه میکنن

ولی شما فکر خودت و کیفیت بزرگ کردن بچه هات باش بی‌خوابی های بچه داری و سختی هاش میتونه حالتو بدتر کنه ان شاءالله دوره درمانتو تکمیل کن و بعد اقدام کن 

چون شوهرت مسولیت پذیر نیست و برات هم لباس نگرفته چند ساله خوب چرا با این وضعیت باید دوباره بچه بیاری؟

Tunnel Vision                                                                 

خب حرفش منطقی...اول درمان کنید

در گذر این هشت سال، نهال وجود کودکم را با دستان خالی آبیاری کردم، در حالی که ریشه هایم در خاک تنهایی فرو رفته بود. هر خنده اش، جانی دوباره بود در رگ های خستگی ام و هر قدمش، فتح قله ای دست نیافتنی. پدری که در نقش مادری فرو رفت، نه برای پر کردن جای خالی، که برای خلق عشقی بی بدیل. اینک، قامتِ فرزندم، گواه ایستادگیِ من است و لبخندش، پاداش تمام سختی ها.

من فقط راجع به بچه دار شدن میگم

اینکه به چه دلیل حالتون بد هست رو قضاوت نکردم و نمیکنم

❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️

شما وقتی خودت تحت نظر روانپزشکی نمی تونی بچه تربیت کنی از روانپزشکت بخواه قانعت کنه اونم با شوهرت مو ...

چرا نتونم بچه تربیت کنم در حالیکه خیلی انگیزه برای زندگی دارم واون دارو هام در کنارش بهم کمک میکنند

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟
چرا نتونم بچه تربیت کنم در حالیکه خیلی انگیزه برای زندگی دارم واون دارو هام در کنارش بهم کمک میکنند

دوره بارداری افسردگی بگیری نمی تونی دارو مصرف کنی بابای بچت بابای خوبی نیست اون بچه گناه داره 

بنظرم همون ی بچه رو هم ان شالله خدا حفظش کنه کافیه ن اینکه چن تا بچه بیارین و هزاران مشکل تو زندگیشون ب وجود بیاد

وقتی بی مسئولیته و بد رفتاری میکنه بنظرشما اوردن بچه دیگ درسته ؟؟؟

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤