2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیخوام ازت بچه دار شم

1338 بازدید | 72 پست

دخترم شش سالشه وخودم هم نزدیک یکساله تحت درمانم زیر نظر روانپزشک ودلم میخواد بچه دار بشم تافاصله سنیش با دخترم زیادتر نشه دخترم هم خیلی بهم میگه تنهام  ولی شوهرم بچه نمیخواد وهمش هم خودش جلو گیری میکنه میگه تازمانی که کاملا خوب نشی در حالی که معلوم نیست من اصن کاملا خوب بشم یانه بعدشم اون ادم کمالگرایی هست وخوب از نظر اون خیلی کامل وبی نقص وادمیه که از نظرش هم عقب نشینی نمیکنه این رفتارش خیلی دلمو میشکنه چون من در زندگی با اون وسختی هایی که باهاش تحمل کردم حالم انقدر بد شد که با دارو دارم زندگی میکنم نمیدونم چکار کنم الان

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمم اول به فکره سلامتی خودت باش .خداروشکر که یه دخترم داری ..اول خودت با نشاط شو انشاالله خداوند دوباره دامنتو سبز میکنه ..

دوست داشتن یک نفر بدون دیدن او .به این معنی هست .عشق فقط از چشم نمیاد .بلکه از قلب سرچشمه میگیرد 

یعنی واقعا نمیدونی چیکار کنی

عزیزم با این شرایط شما خوب هم شدی بچه نیار

حاملی و زایمان پروسه ی سختیه

و هزاران آدم دیدم که بعد زایمان دوباره برگشتن به حالت قبل و افسرده شدن

دوتا بچه رو اسیر نکن

تنها باشه بهتره تا مادر مریض داشته باشه

حق داره اول خودتو درمان کن

شما از دور میگی حق داره در حالی که شوهرم انقدر نسبت به من بی مسولیته که الان چهار ساله من لباس کهنه های مرده هارو میپوشم

برای ظهور امام زمان یه صلوات بفرستین...امروز چند صلوات واسه امام زمان فرستادی؟؟

حق با شوهرته . میدونی که تو بارداری ممکنه افسردگی شدید سراغت بیاد و نمیتونی هیچ دارویی مصرف کنی . پس هم برا خودت خطرناکه هم برا نی نی هم برا شوهر و بچت . واقعا به فکرته که اینو میگ 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....