2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 63 پست
یعنی مثل بز می ایستید شوهر کتکتون بزنهیه مشت یا جفت پا بزنید همونجا تا حساب کار دستش بیاد

تجربه اش رو نداشتم ولی یه قدرت بدنی زن رو با مرد مقایسه نکن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

تا میتونین غذاهای غیرسالم بدید به خورد شوهراتون ظاهرا رنگ و وارنگش کنین ولی روغن صنعتی بریزنی نمک و آبلیموی شرکتی استفاده کنین از هر چیزی که مواد نگهدارنده داره غذا درست کنین دوماهه کبدشون از کار میوفته و خلص و تمت!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا کارتشو بزار پیش خودت یا لااقل اس ام اس های واریز و برداشت کارتشو داشته باشوضع خیای گرون شدهبعضی ا ...

بابان بهمون خونه داده ، از وقتی خونه دار شدیم بیشتر گشاد شده نمیره طرکار

میدونم خدا بزرگه اما من چه گناهی کردم ، که شوهرم میدونه من خونه پدرم نمیرم ولی بازم اذیتم میکنه۷سال ...

ایراد همین جاست .باید به پدرتون بگین یه گوشمالی حسابی به شوهرتون بده ..پدرتونم بازبون نرم کن .با۶اتون همکاری کنه ..هرچی باشه پدرتون هست

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
به بابا و مامان خودم نمیتونم بگم میزنن تو سرم

اونا بزنن بهتره ازشوهرت کتک بخوری .شوهرت فهمیده به خانواده ات نمیگی .اینجوری اذیتت میکنه ....یجوری با والدینت صحبت کن ..نرمشون کن .نمیدونم خودتون میدونید چجوری نرم میشن ...درعوض راحت میشی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
منظورم ضربه ای که از عمو تبدیلش کنه به عمهزور آنچنانی نمیخوادفقط نباید بزنی و دفاع کنیدرموقعیت مناسب ...

من از نزدیک دیدم دعوای زن و مرد گفتنش آسونه مگه اینکه جثه مرد خیلی کوچیک تر از زن باشه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اونا بزنن بهتره ازشوهرت کتک بخوری .شوهرت فهمیده به خانواده ات نمیگی .اینجوری اذیتت میکنه ....یجوری ب ...

نه میخام برم در خواست طلاق بدم ، کاغذ احضاریه براش بیاد یکم بترسه

نه میخام برم در خواست طلاق بدم ، کاغذ احضاریه براش بیاد یکم بترسه

نه اینجوری حرمتتون ازبین میره .بازم خودتون هرجورصلاح میدونین

بابان بهمون خونه داده ، از وقتی خونه دار شدیم بیشتر گشاد شده نمیره طرکار

باباش خونه دراختیارتون گذاشته؟؟

حالا یه سوال ازت دارم

همش خونه میخوره میخوایه؟؟

یا پی رفیق بازی و خیانته؟

اینها میپرسم چون مورد اولی باشه

از اول زندگیتون کار نمیکرد

یا اون موقع کاری بود

احساس میکنم اون عصبانیتهاش

از افسردگی هست

باباش خونه دراختیارتون گذاشته؟؟حالا یه سوال ازت دارمهمش خونه میخوره میخوایه؟؟یا پی رفیق بازی و خیانت ...

نه رفیق باز و خیانت کار نیس از اول کاری بود ،کارگر کار خونه بود سال اولرازدواج مون بعدش اومد بیرون رفت کار آزاد، اینقد بهش گفتم دوباره برو یه کارخونه دیگه ، نرفت