2777
2789
عنوان

شوهرم

757 بازدید | 63 پست

سلام بچه ها 

به نظر تون بو شوهری که به حرفم گوش نمیده باید چیکار کنم

نه درست حسابی سر کار میره نه درست پول میاره

روز اول عید دعوا کردیم میگهدهمینی که هست ، تازه کتک هم خوردم ، میگه برو خونه مامانت، من نرفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایا بخیر بگذرون چرا همه کتک خوردن امشب 

عزیزم ب حق این شبای مبارک خدا ب زندگیه همه مون خصوصا شما آرامش بده  خودتو نگران نکن ایشالا درست میشه صبر داشته باش 

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺
فقط یه کار عزیزم بیا بغل دل من بشین بزنیم تو سرمو با این انتخاب کردنمون

وای مثل من زیاده ه

حالا بد بختی این شوهر خودم انتخاب کردم برم اونجا آبروم میره ، مامانمم وضع رو بدتر میکنه 

نمیخام اونا بفهمن

همه‌مون مشکلات داریم فکر و خیال داریم خودم از فکر و خیال آینده پسرم با این وضعیت طلا و دلار تا الان خابم نبرد همش دعا میکنم درست بشه خدا خودش بهمون آرامش بده

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

عجبا تو این شبا عزیز از دست اینجور شوهرا که درک ندارن ،فردا راهنمایی تون میکنم اگ یادم رفت بگین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خدایا بخیر بگذرون چرا همه کتک خوردن امشب عزیزم ب حق این شبای مبارک خدا ب زندگیه همه مون خصوصا شما آر ...

میدونم خدا بزرگه اما من چه گناهی کردم ، که شوهرم میدونه من خونه پدرم نمیرم ولی بازم اذیتم میکنه

۷سال تحملش کردم ، دیگه سخت شده واسم