2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 63 پست
میدونم خدا بزرگه اما من چه گناهی کردم ، که شوهرم میدونه من خونه پدرم نمیرم ولی بازم اذیتم میکنه۷سال ...

درکت میکنم عزیز دلم اینکه نتونی به خانوادت پناه ببری سخته ولی همون طور بهتره بنظرم اونایی ک طلاق گرفتن وضعیتشون خیلی بدتر از قبل میشه خودم تو فامیل دارم الان دختره مادرش ب جایی رسیده میگرده شوهر براش پیدا کنه نمی‌گم خودتو عذاب بده تحمل کن ولی تا جایی که میتونی گذشت کن زیاد نصیحتش کن یا ب پدر مادرش بگو بهش بگن وقتی دیدی دیگ چاره ای نیست به خانوادت بگو 

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا بمن بگو کارش چیه؟؟؟شاید کار نیست نمیرهدنبال کار گشته؟؟چه مدتیه عروسی کردین؟؟

۷ سال ازدواج کردیم

چرا کارهست این میگه من برای مردم کار نمیکنم، نقاش ساختمانه، خودش کار برمی‌داره اصلا پول شو نمیفهمم، تا میگم پول بده ،میگه پس چی میخورید، یدونه بچه دارم فقط

درکت میکنم عزیز دلم اینکه نتونی به خانوادت پناه ببری سخته ولی همون طور بهتره بنظرم اونایی ک طلاق گرف ...

مرسی گلم

مادرش فوت شده،باباشم سنش زیاده میترسم بلایی سرش بیاد ، شماره خواهرشوهر دارم فردا بهش زنگ میزنم بهش بگه

شغلش چیه 

اگه یه مدتی ناامید یا خسته باشه عادیه 

تو این مدت چیزی نگو که اقتدارش خورد بشه 

فقط شغل براش پیدا کن و پیشنهاد بده

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

۷ سال ازدواج کردیمچرا کارهست این میگه من برای مردم کار نمیکنم، نقاش ساختمانه، خودش کار برمی‌داره اصل ...

یا کارتشو بزار پیش خودت یا لااقل اس ام اس های واریز و برداشت کارتشو داشته باش

وضع خیای گرون شده

بعضی از آدمها نمیخوان برای کسی کار کنن

ولی اینکه دست روت بلند میکنه

خوب نیست

بعدشم خودم انتخاب کردم روم نمیشه چیه؟؟

جدی باهاش صحبت کن

خونه دارین؟؟

چیزی به نام خودت یا شوهرت هست؟؟؟

درکت میکنم عزیز دلم اینکه نتونی به خانوادت پناه ببری سخته ولی همون طور بهتره بنظرم اونایی ک طلاق گرف ...

طلاق همیشه بد نیست خیلی موقع ها طلاق اصلا راه نجاته چه کسایی که طلاق گرفتن و ازدواج خفن کردن یا مستقل شد یا حداقل تو آرامش زندگی کردن همیشه آدم خودشو باید از منجلاب بکشه بیرون نه اینکه تحمل کنه یکی تغییر کنه چون ذات تغییر نمیکنه ذات آدما همونی‌که هست میمونه مگه آدم چقدر قراره عمر کنه به آدم اشتباه فرصت بده پس جوونی مون چی ؟خوشبختی‌مون؟

شغلش چیه اگه یه مدتی ناامید یا خسته باشه عادیه تو این مدت چیزی نگو که اقتدارش خورد بشه فقط شغل براش ...

عزمزمه اینقد براش پیدا کردم ، گفته میرم باشه رفتم ، ولی دروغ گفت دروغ گو هم هس