2777
2789
عنوان

نبخشیدم امشب

2043 بازدید | 34 پست

امشب مادرشوهرم و خواهرشوهرهامو سپردم به خدا واگذار کردم که خدا جواب بده عیب نداره من میرم گم وگو میشم عیب نداره من بی شخصیتم ولی هدلی بالا سرم دید چکار باهام کردن این سه نفر چه بلایی سر زندگیم آوردن عیب نداره من این زندگی رو تموم میکنم منتظر میشم ببینم خدا چه جوابی خواهد داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلتون چیه

مادرشوهرم و خواهرشوهرها ذور هم جمع میشن شوهرم رو زنگ میزنن میکشن اونجا و پرش میکنن شوهرم میاد تو خونه برج زهرمار میشه امروز گفت مهریه هم نداری برو گمشو نمیخوامت اشغال. قبل اینکه بره اونجا حالش خوب بود میگفت می‌خندید 

هر بلایی سر من آوردن انشالله سر دختر عزیزش بیاد انشالله جدایی دخترش رو ببینم

نگران نباش اگه حق با تو باشه خداحتما حتما سردختراش میاره من صد درصد میگم چون خودم از نزدیک تجربه کردم ودیدم خدابدترشو سر دختراسون آورده اما چه فایده مگه ازرومیرن؟

مادرشوهرم و خواهرشوهرها ذور هم جمع میشن شوهرم رو زنگ میزنن میکشن اونجا و پرش میکنن شوهرم میاد تو خون ...

همسرتون چ تاثیر پذیرن

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
نگران نباش اگه حق با تو باشه خداحتما حتما سردختراش میاره من صد درصد میگم چون خودم از نزدیک تجربه کرد ...

من جدا خواهم شد تصمیمم رو خیلی وقته گرفته بودم ته دلم ی امیدی داشتم شوهرم آدم بشه یکم بهتر شده بود اما امروز رفت اونجا دوباره پرش کردن چیزایی بهم گفت که دیگه حاضر نیستم باهاش بشینم سر ی سفره دیگه نمیتونم ادامه بدم. کارم تموم بشه همه مهریمو باید از گلوش بکشم بیرون 

من جدا خواهم شد تصمیمم رو خیلی وقته گرفته بودم ته دلم ی امیدی داشتم شوهرم آدم بشه یکم بهتر شده بود ا ...

عزیزم الهی که خدا به دلت آرامش بده تا بتونی بهترین تصمیم رو بگیری

البته اگه بتونی شوهرت رو ادب کنی وازشون دورش کنی بهترین تنبیه برااین خاله زنک هاست

همسرم آشغاله آشغال. کاش بمیره راحت بشم حقوقش بهم برسه ی دل سیر به مادرش فش بدم ببرم خرج کنم

امیدوارم خدا بهتون ارامش بدع

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
تنها نزار بره اونجا خودتم برو ک جلوت نتونن کاری کنن

من دیگه پامو اونجا نمیزارم چون میام سه ماه مریض میشم با حرفاشون من غلط بکنم دیگه جایی برم که شخصیت منو زیر سوال ببرن آدمای گشنه