2777
2789
عنوان

اهل تسنن بیاد

172 بازدید | 6 پست

با سلام . اسم کتاب تفسیر قرآن شما چیه .تفسیر مشهور اهل سنت منظورمه 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

عزیزدلم من اهل سنت نیستم ولی دوست داشتم  بگم یه سری ام به آیه های علمی قران بزنید توی گوگل هست و خیلی شگفت انگیز و قشنگه و اینکه خدای بزرگ ما زندگی مارو بیهوده نیافریده همه به سوی اون باز میگردیم ووو تجربه من اینه که یه سری هم به اثبات واقعه غدیر بزنید سخنرانی استاد راعفی پور هم خوبه تو اون زمینه    بهترین هارو  براتون از خدا میخوام موفق باشید 😇🤍

عزیزدلم من اهل سنت نیستم ولی دوست داشتم بگم یه سری ام به آیه های علمی قران بزنید توی گوگل هست و خیل ...

بین تفاسیر اهل شیعه و اهل تسنن سردرگم موندم . بعضی از آیه ها نیاز به تفسیر دارن .الان تفسیر نمونه رو با بعضی از تفاسیر اهل سنت مقایسه میکردم .میدیدم که تفاسیر با هم دیگه فرق میکنن میخوام بهترین تفسیرو انتخاب کنم .تفسیری که جامع و کامل باشه و به حقیقت نزدیکتر باشه بدون هیچ گونه تعصب مذهبی 

بسم الله وبالله آمنت بالله وتوکلت علی الله ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.هر وقت به خدا ایمان آوردی و تصمیم گرفتی رضایت اونو دنبال کنی شیطان مدام با شهوات و گناه های گوناگون وسوست میکنه در این مواقع بهتره آدم بره یه سر به بیمارستان ها بزنه و ببینه که چه آدمایی روی تخت خوابیدن و با مرگ دست و پنجه نرم میکنن آدمایی که تو جوانی بسیار زیباتر و برومند تر و قوی تر و پولدار تر از ما بودن هزار تا گناه کردن الان مثل یه تیکه گوشت افتادن رو تخت بیمارستان و بلاخره همه چیز تموم شد موندن با کوله باری از گناه و حسرت !!!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلم من اهل سنت نیستم ولی دوست داشتم بگم یه سری ام به آیه های علمی قران بزنید توی گوگل هست و خیل ...

من خودم شیعه هستم