نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 874 عنوان حرکت روده 3596 بازدید | 17 پست بچه ها کیا اینجورین روده تکون میخوره همش والا ادم میمونه از این بدن گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم 1396/10/29 | 15:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 874 ها🤔 نکنه گشنته؟😅 نه بابا گشنگی کجا بود بیخوردی همش تکون میخوره البته فک کنم با استرسم خیلی در ارتباط هستش چون از وقتی استرس هام بیشتر شده اینجوری شدم گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
آوا8 عضویت: 1396/08/30 تعداد پست: 5971 مار قورت دادیمریض بعدی🤓 من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤
aylarrrrrr عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 256 از استرس هس استزسو از خودت دور کن چون رودت تحریک پذیره عشقم همسرم فردینم
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 874 مار قورت دادی مریض بعدی🤓 😁😁😁😁 گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
مادریسنابرفی عضویت: 1396/04/10 تعداد پست: 795 مال منم یه وقتایی توشکمم چیزی تکون میخورد دیگه یه زمانی توهم میکروم که حتما بچس ومن نمیدونم...ولی گفتن حرکات رودس...دیگه اینو نمیدونم از کجااومده خخخخ ♡مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 874 از استرس هس استزسو از خودت دور کن چون رودت تحریک پذیره من از وقتی بچه دار شدم انقد استرس مریض شدنش رو داشتم خودم داغون شدم گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 874 مال منم یه وقتایی توشکمم چیزی تکون میخورد دیگه یه زمانی توهم میکروم که حتما بچس ومن نمیدونم...ولی گف ... والا به خدا ادم شاخ در میاره از دست این بدن گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
aylarrrrrr عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 256 میدونم چی میگی چون خودمم ب استرس دچارم خدا ب هممون ارامش بده بخدا بی خیالی خیلی نععمت بزرگیه عشقم همسرم فردینم
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 874 مال منم یه وقتایی توشکمم چیزی تکون میخورد دیگه یه زمانی توهم میکروم که حتما بچس ومن نمیدونم...ولی گف ... منم دقیقا همینطوریم گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
نارتیتی مدیر استارتر عضویت: 1396/08/03 تعداد پست: 874 میدونم چی میگی چون خودمم ب استرس دچارم خدا ب هممون ارامش بده بخدا بی خیالی خیلی نععمت بزرگیه اره واقعا خدا کمکمون کنه اول سلامتی بده بعد ارامش بقیه چیزها میاد گر نگه من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
Maryana3517 عضویت: 1395/06/15 تعداد پست: 25046 سندروم روده تحریک پذیربیمار بعدی لدفن جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫