2777
2789
عنوان

حرکت روده

3596 بازدید | 17 پست

بچه ها کیا اینجورین روده تکون میخوره همش والا ادم میمونه از این بدن

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم
ها🤔 نکنه گشنته؟😅

نه بابا گشنگی کجا بود بیخوردی همش تکون میخوره البته فک کنم با استرسم خیلی در ارتباط هستش چون از وقتی استرس هام بیشتر شده اینجوری شدم

گر نگه من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️خدایا شکرت که هوامو داری دستم رو ول نکن که من بدون هوای تو هیچم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مال منم یه وقتایی توشکمم چیزی تکون میخورد دیگه یه زمانی توهم میکروم که حتما بچس ومن نمیدونم...ولی گفتن حرکات رودس...دیگه اینو نمیدونم از کجااومده  خخخخ

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
از استرس هس استزسو از خودت دور کن چون رودت تحریک پذیره

من از وقتی بچه دار شدم انقد استرس مریض شدنش رو داشتم خودم داغون شدم

مال منم یه وقتایی توشکمم چیزی تکون میخورد دیگه یه زمانی توهم میکروم که حتما بچس ومن نمیدونم...ولی گف ...

والا به خدا ادم شاخ در میاره از دست این بدن

مال منم یه وقتایی توشکمم چیزی تکون میخورد دیگه یه زمانی توهم میکروم که حتما بچس ومن نمیدونم...ولی گف ...

منم دقیقا همینطوریم

میدونم چی میگی چون خودمم ب استرس دچارم خدا ب هممون ارامش بده بخدا بی خیالی خیلی نععمت بزرگیه

اره واقعا خدا کمکمون کنه اول سلامتی بده بعد ارامش بقیه چیزها میاد