2777
2789
عنوان

ریزش مو

129 بازدید | 21 پست

سلام 

من میخوام موهامو کف سری و مکزیکی ببافم ریزش مو دارم الان ببافم ریزش موهام شدید میشه؟

برای قطع ریزش مو چی پیشنهاد میدید؟

کوتاه کردن مو تو ریزش مو تاثیری داری؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلطان ریزش مومنم درحال کچل شدن و هیییچ چی هم جلودارش نیست هیییچ دواوو دکتری قدر موهاتو بدون خوب نگهش ...

وایی منم دیگه هرکاری میکنم میریزه حجم موهام خیلی کم شده💔

سلطان ریزش مومنم درحال کچل شدن و هیییچ چی هم جلودارش نیست هیییچ دواوو دکتری قدر موهاتو بدون خوب نگهش ...

واسه شمام علت مشخص نیست ؟

همچیم نرماله ولی ریزشم قطع نمیشه چندین ساله دارم کچل میشم 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

دکترا اگر خودشون بلد بودن کچل نبودن . من همشون فقط قرص و ماینوکسیدیل می‌نوشتن بیشرفا 

آلان که موهام خوب شده دوست داشتم برم بزنم تو دهنش

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
واسه شمام علت مشخص نیست ؟همچیم نرماله ولی ریزشم قطع نمیشه چندین ساله دارم کچل میشم

کف سرت چربه؟

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
هروقت شامپو گلرنگ بزنم کف سرم چرب میشهشامپوات چیه؟

بهم گفتن شامپو اصلا مهم نیست و تأثیر ندارن منم هر چی باشه ایرانی میگیرم ولی بهتره پول میدادم خارجی او جی ایکس و... میگرفتم بازم میریخت

دکترا اگر خودشون بلد بودن کچل نبودن . من همشون فقط قرص و ماینوکسیدیل می‌نوشتن بیشرفا آلان که موهام خ ...

این چه حرفیه مادر من ماینوکسیدیل زد

خالم نرد الان عین مردا کچله 

کی گفته ماینوکسیدیل جواب نیس؟ 

دکتر شما بی سواد بوده علت ریزشتو نمیدونسته وگرنه برای ریزش اروی هیج راهی جز ماینوکسیدیل و الوپکسی نیست

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

این چه حرفیه مادر من ماینوکسیدیل زدخالم نرد الان عین مردا کچله کی گفته ماینوکسیدیل جواب نیس؟ دکتر شم ...

نه باید تا آخر عمر بزنی مگه بیکارم محلول زدم درست شد تا الآنم نریخته. 

ریزشم ارثی بوده که میگه راهی نداره؟

نه باید تا آخر عمر بزنی مگه بیکارم محلول زدم درست شد تا الآنم نریخته. ریزشم ارثی بوده که میگه راهی ن ...

ریزش ارثی راهی نداره چون نمیذاره تغذیه به مو برسه ممکنه یه موقع ها خیلی خوب سه ولی روند ۲۰ سالس ریزشش نه دو سالع

تا اخر عمر محلول زدن ؟ کلا ۲ دیقه وفت میگیره عین اینه بگیم مسواک نزنیم چون تا اخر عمر باید بزنیم😂

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️