2821
2789
عنوان

افزایش قد

166 بازدید | 11 پست

سلام خسته نباشید

آیا کسی اینجا تجربه افزایش قد داره؟ 

لطفا هر تجربه اب دارین بگین واقعا زجر میکشم از کوتوله ای همه ی خانواده قد بلند هستن یبار نشده کسی منو ببینه مسخره نکنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو 17سال دیگه بستکتبال والیبال شنا خیلی بلندتر نمیکنه تاپیک افزایش قد منو بخون خانمی بود تو 29سالگی 155اینا بود همکار خواهرم بود با یکی دوسال تمرین وانجام حرکات کششی به 164یا165سانت رسید شما که 17سالته خواهر خود من همه بهش میگفتن کوتوله 157بود الان 162شده 

اپ تمرین پای باز رو تو گوشیت نصب کن 3مرحله داره از آسون شروع کن روزی یکربع تمرین کششی نرمشی داره 

دو قرص کلسیم منیزیم ویتامین نیچر بونتی اگه تونستی بخر خواهر من دو دوره خورد 2سانت باهاش کشید بعضی سایتها550میفروشن برای 100روزت کافیه روزی یدونه بخور

تمرین که گفتم دختری باهاش طی دوسال 7سانت بلند شده از 153شده 160و16سال داشته تا18سالگی این اپ تمرین پای باز گفت تمرین میکردم من خودمم دارم انجام میدم از آسان ماه اول شروع کن ماه بعد متوسط ماه سوم پیشرفته وماه های بعدی همون پیشرفته رو تکرار کن+یک بارفیکس بخر روزی3بار چند ثانیه فقط ازش یه کوچولو آویزون شو تمام خداحافظ کوتوله قد بلند سلام😀♥️

تو 17سال دیگه بستکتبال والیبال شنا خیلی بلندتر نمیکنه تاپیک افزایش قد منو بخون خانمی بود تو 29سالگی ...

دارمش اما فقط یک بار انجام دادم واقعا جواب میده یعنی

شب یا روز باشه فرق نمیکنه برای حرکات کششی؟ 

دارمش اما فقط یک بار انجام دادم واقعا جواب میده یعنیشب یا روز باشه فرق نمیکنه برای حرکات کششی؟

هر وقت بهترین حس رو داشتی برای تمرین شروع کن شما راحت میتونی ده سانت بلند بشی فقط باید ادامه بدی وناامید نشی من ۵بار هر بار ۳ماه تمرین کردم و بعد ول کردم و فکر کردم نکشیدم آخرشم دیدم ۵سانت کشیدم الان دیگه می‌خوام ول نکنم من که۴۰سالمه!