زودپز که اصلا نمیشه باهاش کار کرد ..سری قابلمه ی بدرد نخور که زود تفلوناش کنده شد
سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظمدهندهها، جامدادیها و کیفهای لوازم آرایش دستساز درست میکنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو میکنم تا با همین دستهای هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانوادهام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباسهای کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت میکشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما میدید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم میرسه و باعث میشه لبخند رو لب بچههام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا میخواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچههام فرصت شادی میدید.https://eitaa.com/arthonardast
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه جان دل حتی پولی که دادم رو دادیم گرفتیم تو اوج قیمت هنوز پرنکرده همون پارسال طلا گرفته بودم الان ...
واحرف براچی مگ ازجیب اونا خریدی چرا اجازه میدی همچین حسی بهتون بدن ماشین که خیلی عالیه و کاربردی بعدم به بفیه چه شما چی داری چی نداری چی فروختی خریدی جوابشون بده بگو صاحب اختیارپولمم دلم میخاد اتیش بزنم به شما چه عجیب بود براخرید ماشین بهتون حرف زدن
به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند °🎡🪐~ ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم. تلخ ترین لحظه شنیدن خبر خودکشی دوست عزیزم بود😭💔