2777
2789
عنوان

صدا دادن فک

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 152 پست
ببخشید شما رو هم اذیت می کنم ...از صبح که چشم باز کردم اینجام و تاپیک های این مشکل رو چک می کنم و زا ...

برید به خودتون آرامش بدین دمنوش بخورید عرقیات گاهی مخصوصا بیدمشک فکر هیچی رو نکنید تا برید دکتر

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برید به خودتون آرامش بدین دمنوش بخورید عرقیات گاهی مخصوصا بیدمشک فکر هیچی رو نکنید تا برید دکتر

اوووو

حداقل یک هفته مونده تا رفتن دکتر ...

به نظرتون ممکنه از تدریس و حرف زدن زیاد اینطور شده باشم ؟ 

اووووحداقل یک هفته مونده تا رفتن دکتر ...به نظرتون ممکنه از تدریس و حرف زدن زیاد اینطور شده باشم ؟

نه از اعصاب هست قطعا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بلفی جان مبادا از من خسته شده باشی من بهت نیاز دارم تو رو خدا تا گرفتن نتیجه با من باش

هستم کنارت عزیزم 

فکرت رو رها کن فقط 

یک کاری که بهت آرامش میده انجام بده

هستم کنارت عزیزم فکرت رو رها کن فقط یک کاری که بهت آرامش میده انجام بده

ازت ممنونم 

باهام باش 

هیچی بهم آرامش نمیده هیچی 

هیچی اشکم رو بند نمیاره 

رفتم یک غذایی سر هم کردم و آمدم 

بلفی جاننمی دونم اینو ازتون پرسیدم یا نه واقعا شما هم صدای شن ریزه داشتید ؟

بله باور کن بدتر هم بود صداش چیزی میخوردم فکم صداهای عجیب میداد 

بله باور کن بدتر هم بود صداش چیزی میخوردم فکم صداهای عجیب میداد

فکر کردم فقط تق تق صدا می کرد مال شما ..

قرآن باز کردم برام اومد که خوب میشم 

نمی دونم توهم زدم یا واقعیه 

فکر کردم فقط تق تق صدا می کرد مال شما ..قرآن باز کردم برام اومد که خوب میشم نمی دونم توهم زدم یا واق ...

تق تق بلند بلند اولش از همون صداهای آروم شروع شد اهمیت ندادم

سلام وقت بخیرببخشید من سالهاست درگیر ساییدگی فک هستملطف میکنید راهنمایی کنید منوپزشک رفتم واقعا هیچ ...

سلام وقت شما هم بخیر 

براتون چی تجویز کردن؟