2777
2789
عنوان

صدا دادن فک

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 152 پست
به من دکتر یک مسکن یک شل کننده عضلات داده بود همین من فکم باز نمیشد از یک حدی غذای سفت میخوردم صدای ...

من فکم کامل باز میشه اما درد داره و صدا میده..

باورم نمیشه شما چطور خوب شدی 

شاید چون سن تون کمتر بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا انقدر نگرانی؟ برو دکتر خیالت راحت خوب میشی انقدر فکر و خیال نکن چیزی نشده و بهتر میشی مطمئ ...

آخه من دبیرم و کارم یعنی حرف زدن 

اگر خوب نشه چی ؟ 

اگه مجبور بشم تا آخر عمر درد بکشم چی 

من فکم کامل باز میشه اما درد داره و صدا میده..باورم نمیشه شما چطور خوب شدی شاید چون سن تون کمتر بوده

مگه دور از جون دور از جون مریض ناعلاج هست یک گرفتگی عادی فک هست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آخه من دبیرم و کارم یعنی حرف زدن اگر خوب نشه چی ؟ اگه مجبور بشم تا آخر عمر درد بکشم چی

گلم چرا خوب نشه؟ مگه دور از جونت بیماری بدون درمانه!

کمتر فکر و خیال کن اینجوری خودتو عذاب میدی.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

گرفتگی فک باشه که خوبه عزیز جان ...ساییدگی واقعا لاعلاجه دیگه

حالا شما برید دکتر ببینید اصلا چی میگن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

حالا شما برید دکتر ببینید اصلا چی میگن

کاش می تونستم گریه نکنم که بدونم واقعا مشکلم چیه ..

دکتر تا حال منو ببینه و گریه منو ببینه حتما میگه این که مشکلی نیست قابل درمانه که روحیه ام رو بدتر نبازم 

کاش می تونستم گریه نکنم که بدونم واقعا مشکلم چیه ..دکتر تا حال منو ببینه و گریه منو ببینه حتما میگه ...

آخه برای چی گریه میکنید ؟!

آخه برای چی گریه میکنید ؟!

آخه چرا باید زندگی عادی نداشته باشم ؟ 

اونم من دبیر که یک سره سر کلاس باید فک بزنم 

آخه این چه بلایی بود به سر من آمد 

طفلی بچه هام چه گناهی دارن با یک مادر مریض و دردمند ...

آخه چرا باید زندگی عادی نداشته باشم ؟ اونم من دبیر که یک سره سر کلاس باید فک بزنم آخه این چه بلایی ب ...

اصلا چیزی نیست که خودتون رو این طور دارید اذیت میکنید 

الان تو یک تاپیکی دیدم که یک کاربری می گفت اگر یک روز بیشتر حرف بزنم ، شب داغون میشم ..خب شغل من یعن ...

اینجا و گوگل رو رها کنید تا برید دکتر