2777
2789
عنوان

صدا دادن فک

| مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 152 پست
بلفی جان من آمدم باز من خیلی نگرانم لعنتی تا حالا درد نداشتم امروز هر دو طرف لپم انقدر درد داشت که گ ...

جانم ببخش من الان اومدم سایت

به فکت احتمالا فشار اومده 

من حس میکنم عصبی باشه مشکلت 

برای من مسکن ناپروکسن داده بود 

نایت گارد شبها موقع خواب میذاری معلوم نمیشه 

نگران نباش اصلا جانم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

جانم ببخش من الان اومدم سایتبه فکت احتمالا فشار اومده من حس میکنم عصبی باشه مشکلت برای من مسکن ناپرو ...

برام دعا کن 

کاش خوب بشم 

من دبیرم اگر خوب نشم چطور سر کلاس برم ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جانم ببخش من الان اومدم سایتبه فکت احتمالا فشار اومده من حس میکنم عصبی باشه مشکلت برای من مسکن ناپرو ...

کاش همسر و بچه ام می رفت بیرون می تونستم یک دل سیر گریه کنم 

یعنی به نظرتون امکان داره به زندگی عادی برگردم ؟ 

برام دعا کن کاش خوب بشم من دبیرم اگر خوب نشم چطور سر کلاس برم ؟

عزیزم خوب میشی سرکار هم میری اصلا نگران نباش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

کاش همسر و بچه ام می رفت بیرون می تونستم یک دل سیر گریه کنم یعنی به نظرتون امکان داره به زندگی عادی ...

من از شما خیلی خیلی بدتر بودم 

خیالت راحت راحت خوب خوب میشی برید دکتر بعد تعطیلات 

من از شما خیلی خیلی بدتر بودم خیالت راحت راحت خوب خوب میشی برید دکتر بعد تعطیلات

به خدا قسم خوب بشم ، براتون قرآن می خونم و از ته دل دعا تون می کنم 

بلفی جان داغونم ...دارم زار می زنم 

تو اینجا خوندم بعضی ها خوب نشدن ، یاس و ناامیدی و غم داره داغونم می کنه 

به خدا قسم خوب بشم ، براتون قرآن می خونم و از ته دل دعا تون می کنم بلفی جان داغونم ...دارم زار می زن ...

الهی بگردم 

به خداهیچی نیست من اصلا حس میکنم از اعصاب باشه یک مقدار عرقیجات آرامش بخش بخورید 

من خودم این مشکل برام وقتی پیش اومد که اومدم خونه دیدم دزد اومده آنچنان شوک عصبی بهم وارد شد که از شبش این مشکل برام پیدا شد بعد تحمل کردم دیدم نمیشه رفتم دکتر گفت خیلی به موقع اومدی چون ممکن بود باعث ساییدگی فک بشه دو تاقرص داد و نایت گارد گرفتم الان سالهاست خوبم

ببخشید اعصاب شما رو هم داغون می کنم .حلال کنید

خوش حلالت جانم ❤️🌱😍🥰

الهی منم به حق این ماه رمضان درمان بشم

میشی باور کنید با دو تا قرص خوب خوب میشید شاید اصلا احتیاج نباشه 

میشی باور کنید با دو تا قرص خوب خوب میشید شاید اصلا احتیاج نباشه

برم این دکتر ساره فرهادی خوبه ؟ 

همین که وارد مطب بشم زار زار گریه می کنم   

به خدا حال و روزم رو ببینی الان 

آخه قرص چطور ممکنه خوبم کنه 

برم این دکتر ساره فرهادی خوبه ؟ همین که وارد مطب بشم زار زار گریه می کنم به خدا حال و روزم رو ببین ...

من ایشون رو نمیشناسم 

الان درد دارید؟ یا همون صدای شن؟

اینجا میگن خیلی دکتر خوبیه نت هم زدم ..الان هم کمی درد دارم هم صدای شن دهنم رو باز کنم صدا میده مسکن ...

به من دکتر یک مسکن یک شل کننده عضلات داده بود همین 

من فکم باز نمیشد از یک حدی 

غذای سفت میخوردم صدای وحشتناک میداد