2777
2789
عنوان

صدا دادن فک

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 153 پست
بلفی جان باز خودم رو باختم باز اشکهام داره می ریزه خدایا به حق این شبها منم مثل بلفی شفا بده

من حقیقتا ناراحت میشم براتون خودتون رو باختید هر بیماری درمان داره چرا گریه میکنید آخه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باورتون میشه هیچی؟ فقط گفت آدامس نخور رعایت کن😑 منم دیگه پیگیر نشدم و روز به روز شدید تر میشه

برید حتما یک دکتر دیگه گاهی شاید احتیاج به عمل باشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگه نداشت چی ؟ چطور همه عمرم رو با درد سپری کنم ؟

دآره جانم 

الان فوق تخصص کنترل درد هست میرید اصلا اون عصب ها در نهایت بلاک میکنه و دردش تموم میشه

الان دارانا رو ببینید سالهاست درد داره ...فکم خیلی درد داره

باید پیگیری کنید 

حالا میرید دکتر درست میشه به حرف من میرسید

تو رو خدا من بیمار رو حلال کنید خیلی اذیت می شید

نه عزیزم ما اینجاییم کنار هم برای روحیه دادن به هم و درد و دل 

نه عزیزم ما اینجاییم کنار هم برای روحیه دادن به هم و درد و دل

سلام بلفی جان 

من باز آمدم 

امروز چند تا بیمارستان سر زدیم نه متخصص گوش و حلق و بینی داشتن نه متخصص فک و صورت..

رفتم پیش دندان پزشک عکس ا پی جی گرفتم .دکتر گفت دندان هات که مشکل نداره باید بری متخصص فک و صورت..

که موند برای بعد تعطیلات 

سلام بلفی جان من باز آمدم امروز چند تا بیمارستان سر زدیم نه متخصص گوش و حلق و بینی داشتن نه متخصص فک ...

سلام جانم 

باید عکس سر میگرفتی 

هنوز درد دارید ؟!

سلام جانم باید عکس سر میگرفتی هنوز درد دارید ؟!

عکس سر را دیگه دندان پزشک تجویز نمی کنه 

باید بمونه برای متخصص فک و صورت..

بله متأسفانه درد دارم 

تا دیروز فقط سمت چپ درد می کرد 

امروز سمت راست هم اضافه شده 

عکس سر را دیگه دندان پزشک تجویز نمی کنه باید بمونه برای متخصص فک و صورت..بله متأسفانه درد دارم تا دی ...

مال اعصابت هست همش داری فکر میکنی بهش