تیام08 مدیر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1597 عنوان میاین🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 32 پست یه بغض تو گلومه انگاری دارم خفه میشم نمیتونم نفس بکشم دلم پره 😪به هیچ کاری هم نمیتونم برسم حتی به درس هامم نمیتونم برسم میشه یه راهکار بدین یکم انگیزه بگیرم خسته شدم دلم میخواد بزنم زیر گریه😥🥺 دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝 1404/01/01 | 18:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missdiaa عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 9235 💔🥺تو حالت خوبه؟ پات خوبه بریده بودی؟ والا منم خوب نیستم اره شیشه پامو برید امروز عمل شدم فردام هم باید عمل کنن
تیام08 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1597 😂 نه اصلا اهل این ارتباطا نیستم 😃بنظرم وقت تلف کردنه🤔😂 خود گوشی معتاد شدم ، اگه به دراگ معتاد ب ... بهترین کارو میکنی اصلاااا سمتش نرو 🥲 دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7772 بهترین کارو میکنی اصلاااا سمتش نرو 🥲 نه اصلا اهلش نیستم تو درگیر ادم توی گوشی شدی ؟🤦♀️ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
تیام08 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1597 نه اصلا اهلش نیستم تو درگیر ادم توی گوشی شدی ؟🤦♀️ میدونی من مشکلات دیگه هم هستن فقط اون نیست ولی خب اره اونم یکی از دلیل هاشه😞 دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
تیام08 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1597 والا منم خوب نیستم اره شیشه پامو برید امروز عمل شدم فردام هم باید عمل کنن واییی چه بد عزیزم انشالله زودتر خوب بشی خوشگلم🥺🩷 دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7772 میدونی من مشکلات دیگه هم هستن فقط اون نیست ولی خب اره اونم یکی از دلیل هاشه😞 اگه میتونی این مشکلاتو حلشون کن ، تا اذیت نشی 🥲 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
تیام08 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1597 اگه میتونی این مشکلاتو حلشون کن ، تا اذیت نشی 🥲 مشکلم اینه نمیتونم اذیت میشم دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7772 مشکلم اینه نمیتونم اذیت میشم وابسته اون ادمه شدی ،اگه اره که خیلی بده 🤦♀️😢 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
تیام08 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1597 وابسته اون ادمه شدی ،اگه اره که خیلی بده 🤦♀️😢 دیگه تمومه باید فراموش کرد سخته ولی چاره ای نیستعید هم هست همه دوستان و اقوام هم رفتن مسافرت ولی من نرفتم جایی به خاطر یه مسائلی اینم یه دلیل از ناراحتی هام کلا همه چی دست به دست هم داده دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7772 دیگه تمومه باید فراموش کرد سخته ولی چاره ای نیستعید هم هست همه دوستان و اقوام هم رفتن مسافرت ولی من ... عزیزمم ، باهاش حرف بزن ارتباطتتو جوری کن که کمتر اذیت شی مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
تیام08 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1597 عزیزمم ، باهاش حرف بزن ارتباطتتو جوری کن که کمتر اذیت شی نع دیگه تموم شد ارتباطی نیست و نخواهد بود دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7772 نع دیگه تموم شد ارتباطی نیست و نخواهد بود 🫠🌿💚 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
تیام08 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1597 دیدی این هم گذشت یعنی چی😅🙃 دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝