تیام08 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1597 عنوان میاین🥺 484 بازدید | 32 پست یه بغض تو گلومه انگاری دارم خفه میشم نمیتونم نفس بکشم دلم پره 😪به هیچ کاری هم نمیتونم برسم حتی به درس هامم نمیتونم برسم میشه یه راهکار بدین یکم انگیزه بگیرم خسته شدم دلم میخواد بزنم زیر گریه😥🥺 دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝 1404/01/01 | 18:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7772 منم🤦♀️ من به خاطر گوشیه 😢 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
تیام08 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1597 هزار قناری خاموش در گلوی من ؛ واقعا خوب نیستم کاری هم از دستم برنمیاد😞 دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7772 گوشی یا ادم توی گوشیه !؟ نه ادمی تو گوشی نیست 😂 خود گوشی 😢🫤 مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
دوست،دارم_ عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 8500 نه ادمی تو گوشی نیست 😂 خود گوشی 😢🫤 محاله عزیزم حرفتو قبول ندارم 😂
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7772 محاله عزیزم حرفتو قبول ندارم 😂 😂 نه اصلا اهل این ارتباطا نیستم 😃بنظرم وقت تلف کردنه🤔😂 خود گوشی معتاد شدم ، اگه به دراگ معتاد بودم کمتر ضرر میکردم 🫥🤦♀️ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
تیام08 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1597 منم🤦♀️ من به خاطر گوشیه 😢 من به خاطر هزار چیزهگوشی چرا؟ دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7772 من به خاطر هزار چیزهگوشی چرا؟ خیلی از وقتمو توی گوشیم 🤦♀️ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
دوست،دارم_ عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 8500 😂 نه اصلا اهل این ارتباطا نیستم 😃بنظرم وقت تلف کردنه🤔😂 خود گوشی معتاد شدم ، اگه به دراگ معتاد ب ... فدات بشم من به ارتباطهایی که توش دارم معتادم . پشت کنکوری ؟
bluescream عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 7772 فدات بشم من به ارتباطهایی که توش دارم معتادم . پشت کنکوری ؟ واقعا بیاییم این ۱۳ روز عید رو گوشی رو خاموش کنیم بذاریم کنار یازدهمم 🤦♀️ مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...
تیام08 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1597 گریع کن آروم میشی بغض داره خفم میکنه انگار یه سیب تو گلومه ولی هر کاری میکنم گریم نمیاد آهنگ گوش میدم هر کاری میکنم نمیشه دوست دارم جیغ بزنممم دیگه نمیتونم تحمل کنم😪😓 دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝
missdiaa عضویت: 1403/11/12 تعداد پست: 9235 بغض داره خفم میکنه انگار یه سیب تو گلومه ولی هر کاری میکنم گریم نمیاد آهنگ گوش میدم هر کاری میکنم نم ... الهییییی 💔🥺
تیام08 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1597 الهییییی 💔🥺 💔🥺تو حالت خوبه؟ پات خوبه بریده بودی؟ دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝