2821
2789
عنوان

18سالمه

208 بازدید | 13 پست

خونوادم خیلی به یکی از خواهرام گیر میدن کلا سه تا خواهریم

خواهر بزرگم ۲۵سالشه برای بیرون رفتنش هم بهش گیر میدن بدبخت!

امروز میخاست با دوستش بره بیرون خونوادم بهش گیر دادن کلی دعوا شد و منم که دیگه اعصابم کلا بهم ریخت از خونه زدم بیرون و فرار کردم با کلی داد و بیداد برگشتم خونه و گریه حالا تصمیم گرفتن پدر و مادرم از هم جدا شن از سر این دعواها و قضیه ها

منم ک کلا از نظر فکری بهم ریختم اگه کاری کنن چی اگه خواهرمو بکشن چی

اخه براش کلی خط و نشون کشیدن خدایا چیزیش نشه

الان دلم میخواد باهاتون درد و دل کنم کلی خو....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۲۵ سالمه اخه ماها باید الان ی خونواده رو اداره کنیم به بچه بگیم اینکارو بکن اون کارو نکن  چرا تو این سن یاید انقدر کنترل بشیم‌اخه

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

میخام برم فعلا برای کنکور دارم میخونماخه خیلی پدر و مادرم به این بنده خدا فشار میارن و تهدیدش میکنن

بخون یه شهر دیگه قبول بشی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
خب پس چرا با بیرون رفتن تو مشکلی ندارن؟عجب پدرمادر ترازی!

اره مشکلی با من ندارن فقط به خواهرم گیر میدن و شک میکنن و کلی فکرای جورواجور راجبش میکنن در حالی که اون اینطور نیست

منم ۲۵ سالمه اخه ماها باید الان ی خونواده رو اداره کنیم به بچه بگیم اینکارو بکن اون کارو نکن چرا تو ...

بله میدونم بعضیا هم ب نظرم وسواس فکری دارن که داعم دیگران رو تحت فشار روحی و روانی قرار میدن و با بعضی از کاراشون مشکل دارن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز