2777
2789

مادرم هرچی میخواد بهش میگه بعد دعوامون میشه ، بعد سر دعوا ما پدر و مادرمم جداگانه دعوا میکنن و هرچی از دهمشون در میاد به هم میگن بعد میندازنش تقصیر من

بقول معروف یعنی هم پیازو می‌خورم هم چوب رو....

خداوکیلی نمی‌تونید مادر نشید....

دیروز مادرم تو جمع فامیل عید دیدنی بهم یه تهمتی زد هنوز روانیم....

نمیشه این بزرگ شده خودش...

بعد بقیه میگن چی گفتی دروغ میگه هیچی نگفتم و فلان....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال تو سعی کن سکوت کنی منم سالهاست سکوت کردم

نمیتونم....

تو جمع بهم تهمت زد همه با تعجب نگاه میکردن....

آخه این چه مادریه....

اصلا تعادل ندارع بعضی موقعا مهربونه بعضی موقعا از شمرم بهتره....

مطمئن باش توی جمع هیچکی تو رو سرزنش نمیکنه  اتفاقا  از نوع رفتار اون ایراد میگیرن چونکه همه میدونن این طبیعی  نیست که یه مادر با بچه خودش این رفتار و کنه پس خیلی بهش فکر نکن و روی درست متمرکز شو 

مطمئن باش توی جمع هیچکی تو رو سرزنش نمیکنه اتفاقا از نوع رفتار اون ایراد میگیرن چونکه همه میدونن ا ...

می‌دونم بابا عصبی شدم من ۲۰ سالمه می‌خوام زن بگیرم سال دیگه خیر سرم 

این چه رفتاریه مگه بچم....

بهم میگه دزد وسط جمع

بعد یکی درومد گفت منم دیدم پولع بود(یعنی تو برداشتی) خب یعنی چی میگی بیخیال؟؟؟؟ باعث میشه رو بقیه هم باز بشه داداش.....

توی جمع جدا از صحبت خود شخص رفتار خانواده شخصم براش شخصیت میاره 

من چه...... خوردم این مادرمه....

خودشو بابامم دعوا مردم بعد میندازن گردن من....

می‌دونم بابا عصبی شدم من ۲۰ سالمه می‌خوام زن بگیرم سال دیگه خیر سرم این چه رفتاریه مگه بچم....بهم می ...

خب اگه بیخیال نشی میتونی چکار کنی کاری از دستت برنمییاد جز اینکه روح وروان خودت رو بهم بریزی  بهرحال انشاالله که تو زندگی موفق باشی