2777
2789
عنوان

سر مامانم داد زدم فحشش دادم

271 بازدید | 23 پست

خستم کرده، میدید بابام پول نون نداره ورداشته چهارتا بچه اورده هممونو بدبخت کرده، با اخلاقش دهنمون سرویس کرده همش داره غر میزنه همش داره غر میزنه ، زندگی منو خراب کنه ابجیم تو ۱۵ سالگی ترک تحصیل کرده با ما اومده سرکار، زنی که پول اجاره خونشو نداره هرچی داره رو خرج ناخن و مژه میکنه خرج همه چیزش ما داریم میدیم 

امروز دعوام شد باهاش منت گذاشتن من بزرگتون کردم ازدواج کردم، یادش رفته صدتا صدتا دوست پسر داشت اونا نگرفتنش، خستم کرده بود دیگه هر چی بود فحش بهش دادم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 هرچی نفرین بود کردم 😭😭😭 بعد الان داد زد روزه و دینت بخوره تو سرت خرا***ب 

گفتم دین تو چیه که پیش مذهبیا فامیل طرفداری اماما میکنی پیش بقیه فحششون میدی؟ میری حرم بعد شب احیا میای میرقصی؟ 

به بقیه میگی نجس چون کاشت ناخن دارن بعد خودت کاشت میکنی 

جلو رو همه خوبی پشت سرشون حرف میزنی و همه رو میندازی جون هم 

خسته شدم ازین زندگی خستم 

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر ما از مادرم شانس نداشتیم من متاهلم ولی خرجی بهش میدم چند روز پیش فکر کرد من از کارتش پول کشیدم چنان فخش داد بهم اخرش فهمید مبلغ حسابشو اشتباه خونده دو ملیون خونده بود دو هزار تومن 

توقع رنج است 

💔💔

کاش اگه توانشو داری نذاری خواهرت ترک تحصیل کنه و خودت خرجشو گردن بگیری💔

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
ای خواهر ما از مادرم شانس نداشتیم من متاهلم ولی خرجی بهش میدم چند روز پیش فکر کرد من از کارتش پول کش ...

بخدا خسته شدم داغانم 💔💔 دارم میسوزم 

💔💔کاش اگه توانشو داری نذاری خواهرت ترک تحصیل کنه و خودت خرجشو گردن بگیری💔

خودم یکاری میکنم... 

اونایی که میگفتن بچه روزیشو میاره کجان!؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

ای خواهر ما از مادرم شانس نداشتیم من متاهلم ولی خرجی بهش میدم چند روز پیش فکر کرد من از کارتش پول کش ...

بعد میگن احترام به مادر واجبه 

اونایی که میگفتن بچه روزیشو میاره کجان!؟

حرفای چرت و پرت، خرافات چرت و پرت خسته شدم دیگه ازشون