یعنی چه این چه طرز صحبته اطلاعات ندارین اینطوری صحبت نکنین اتفاقا یکی از بهترین رشته هاست که رتبه خو ...
من خودم دانشجوی ترم آخر همین رشتم
خیلیا نمیشناسن این رشترو حتی نمیدونن چه درسای سختی پاس میکنیم شما فکر کن نصف واحدا مشترک با دانشجوی های پزشکی نصف دیگش مشترک با دانشجوهای بررق😢😢ینیی رنده شدیم زیر فشار درسا
چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋♀️Pilates🏋♀️bodybuilding
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یعنی چه این چه طرز صحبته اطلاعات ندارین اینطوری صحبت نکنین اتفاقا یکی از بهترین رشته هاست که رتبه خو ...
ببین من رو پیام شما ریپ نزدم شما یاد بگیر تو هرچیزی دخالت نکنید
واسه منی که میخوام تا لیسانس بخونم قطعا رشته ی نامناسبیه چون بازارکار نداره واسم و مطلقا هم واسه ساخت وسایل از افراد بالای لیسانس کمک میگیرن و به کار میگیرن
بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️
اره عزیزم کاربردش خارج کشور خیلی بیشتره چون ایران خودش تولیدکننده نیس اماا بازار کارش در حال حاضر خو ...
آره منم شنیده بودم بنظرم رشته خیلی خوبیه ولی متاسفانه کشور ما توی زمینه های مهندسی ضعیفه مگرنه اگه شرکت های خوبی داشتیم که به کشور های دیگه صادر کنن این رشته بازار کار خیلی عالی پیدا میکرد مثلا کشور هایی مثل آلمان و آمریکا که تجهیزاتشون عالیه