2777
2789
عنوان

عمل جراحی

240 بازدید | 22 پست

سلام 

واقعا چرا هیچ کس خود واقعیش نیست هر‌ کس و بیرون میبینم مصنوعی شده قیافش . نه اینکه  چهره طبیعی دیگه نیست چرا هست اما اکثرا خودشون و دست کاری کردن و شبیه هم شدن . 

کاش خودمون و با سادگیامون دوست داشته باشیم چرا که سادگی قشنگ ترین ژست دنیاست 

و عمل زیبایی به معنی زیبا شدن نیست واقعا 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی

دقت کردی با عمل زیبایی مرد و زن دارن شبیه هم میشن لبا قولمه دماق فندوقی چانه کشیده 

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁

مخالفم 

اونایی ک زیاده روی میکنن شبیه همن ( مثلا دماغ عروسکی با لنز طوسی یا ابی و پروتز همه با هم )ولی لزوما ی عمل جراحی معمولی باعث این نمیشه شبیه هم بشیم 

و اینکه بعضیا واقعا نیاز دارن 

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقت کردی با عمل زیبایی مرد و زن دارن شبیه هم میشن لبا قولمه دماق فندوقی چانه کشیده 

دقیقا یه زن و دیدم شبیه یه پسر بود یعنی پسره ارایش میکرد از زنه بهتر میشد 

دقیقا یه زن و دیدم شبیه یه پسر بود یعنی پسره ارایش میکرد از زنه بهتر میشد 

کاش اون پولا خرج آدمای فقیر میشد بخدا زیبا هم نمیشن

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
کاش اون پولا خرج آدمای فقیر میشد بخدا زیبا هم نمیشن

خودشون که فکر میکنن ملکه ان از رفتاراشون میشه این و فهمید اما من که دخترم واقعا حس بدی بهم دست میده

آوا خانوم بجز تزریق ژل که موقتیه عملی برای لب بالا وجود داره که پرتر دیده بشه؟مثلا لیفت بشه

تزریق ژل افتضاحه خیلی غیرطبیعی میشه ،حال بهم زنه،منم لب بالام نازکه دلم میخاد پرتر بشه ولی نمیدونم چجوری 

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
آوا خانوم بجز تزریق ژل که موقتیه عملی برای لب بالا وجود داره که پرتر دیده بشه؟مثلا لیفت بشه

نمیدونم عزیزم در جریان نیستم 

تزریق چربی هم داریم 

متاسفانه همسرم خیلی پنهان کاری میکنه😔 در حدی ک نمیدونم کیه و کجاست؟! 😆😅
ولی بعضیا نیازه ...مثلا بینی کسیکه شکسته یا درازه ...من دختر میشناختم دماغش قد خرطوم بود ..اصلا چشاش ...

اره ،

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم
ولی بعضیا نیازه ...مثلا بینی کسیکه شکسته یا درازه ...من دختر میشناختم دماغش قد خرطوم بود ..اصلا چشاش ...

این که درسته یکی بینیش شکسته یا واقعا نازیباست من منظورم دست کاری زیاد صورته عزیزم