2777
2789
عنوان

عمل جراحی

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 22 پست
تزریق ژل افتضاحه خیلی غیرطبیعی میشه ،حال بهم زنه،منم لب بالام نازکه دلم میخاد پرتر بشه ولی نمیدونم چ ...

من اگه لب بالام کمی پر بشه چهرم واقعا بهتر میشه..من خودم با عمل خیلی مخالف بخصوص اونایی که شورشو درمیارن..اما این عمل لب رو بعضی وقتا بهش فکر میکنم البته نمیدونم بجز تزریق ژل روش دایمی دیگهی برای لب وجود داره یانه

من اگه لب بالام کمی پر بشه چهرم واقعا بهتر میشه..من خودم با عمل خیلی مخالف بخصوص اونایی که شورشو درم ...

اره منم نمیدونم

دوستت دارم هایت را بگو تو اگر نیاز به گفتن نداری من سخت محتاج شنیدنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه هاچرافک میکنین تزریق لب خوبهوباورکنین کلیععوارض داره من لبم معمولی اماهیچوقت دنبالش نمیرم ببخشیدهااکثرتزریقی هارودیدم عین لب شترکردن فکرهم میکنن زیباست ولی واقعازشته اماعمل بینی واسهوبعضیاواقعاحیاتیه.ازتزریق متنفررممممممممممممم

مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا

فکرمیکنم پسرابادیدن دل مشغولی ماخانوماواقعاخودشونوگم میکنن ومیبالن

مردمی که به بهشت ایمان دارند,,,,ولی عجیب ازمرگ می ترسند.......!,اینجاپراست ازدستهایی که خسته نمی شوندازنگه داشتن نقاب.....!فریدون فرخزاد......... وقتی مروجین مذهبی به سرزمین ماآمدنددردستشان کتاب مقدس داشتندومازمینهایمان راداشتیم. پنجاه سال بعدماکتاب مقدس دردست داشتیم وآنهازمینهای مارا.جوموکنیاتا
فکرمیکنم پسرابادیدن دل مشغولی ماخانوماواقعاخودشونوگم میکنن ومیبالن

دقیقا میگن ببین واسه ما چقدر در تلاشن هر چند من فکر میکنم این کاراشون واسه رقابت بین هم جنسای خودشونه 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی

من از تزريق ژل متنفرمممممممم و ليفت ابرو مثل ادم فضايي هادميشن ولي بقيه عمل ها براي رفع عيب اونم اگه حاد باشه اكيه 

موش قشنگم ميدونم كه الان اون دنيايي اما بدون تو همين چند وقت كه بزرگت كردم  فهميدم حس مادري چقدر قشنگه  كاش  ..... 😭😭😭😭

حالا من نظرم اينه كه هر آدمي ويژگي هاي مخصوص خودشو داره. شما حساب كن ي مدل معروف وسط دو تا دندون جلوش كلي فاصله هست ، مگه نميتونس لمينت كنه؟!؟!يا جي جي حديد بدنش پر خاله، اينا دست نميبرن تو خودشون، چرا؟! چون اونا مشخصه هاي اين آدمان. منم هيچوقت سعي نميكنم از خود واقعيم دور شم.

حالا من نظرم اينه كه هر آدمي ويژگي هاي مخصوص خودشو داره. شما حساب كن ي مدل معروف وسط دو تا دندون جلو ...

دقیقا . افرین 

خیلی از مدلای معروف و دیدم که شاید از نظر ما نقصایی دارن ولی همونا زیبا دیده میشن 

چه ظریفانه است خلقت قلب آدمی