2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم یائسگی زودرس کلمه درستیه یا نه به کار میبرید چون طبیعتا یائسه دیگه کلا نباید پریود شه و قابل درمان نیست. 

چیزی که شما میفرمایید کیست و یا هم تنبلی تخمدانه که باعی تاخیر یا وقفه تو مریودی میشه و با اصلاح سبک زندگی تا حد زیادی قابل درمانه

من نمیدونم یائسگی زودرس کلمه درستیه یا نه به کار میبرید چون طبیعتا یائسه دیگه کلا نباید پریود شه و ق ...

عزیزم یائسگی زود رس یعنی کارکرد تخمدان بخاطر بعضی شرایط مثل استرس زیاد... مختل میشه و باعث ضعیف شدن تخمدان میشه و دیگه پریود اتفاق نمیفته

عزیزم یائسگی زود رس یعنی کارکرد تخمدان بخاطر بعضی شرایط مثل استرس زیاد... مختل میشه و باعث ضعیف شدن ...

خب این یائسگی نیست.. همون اختلاله که شما هم گفتید و اختلال دلایل مختلفی داره از جمله همین تنبلی تخمدان... اختلال قابل درمانه ولی توقف، نه‌ 

یائسگی چه به وقتش چه زودش یعنی تخمک گذاری دیگه اتفاق نمیفته و کاملا پریودی متوقف میشه و دیگه هیچ وقت شخص پریود نمیشه و احتمال بارداری هم تقریبا صفره.. فرد دچار مشکلاتی مثل پوکی استخوان و غیره که تو زنان میانسال هم این علایم بعد از یائسگی وجود داره. 

دختر عموم اصلا پریود نمیشد درمان کرد و بچه دار شد زیر چهل سال بود

چطوری درمان کرد عزیزم؟ یائسه شده بود یا اینکه کیست و تنبلی تخمدان داشت؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.
چطوری درمان کرد عزیزم؟ یائسه شده بود یا اینکه کیست و تنبلی تخمدان داشت؟

خیلی دکتر رفت و دارو خورد تا بالاخره درمان شد

پریودیاش هر چند ماه در حد یه لکه بینی خیلی کم بود نمیدونم بهش میگن تنبلی یا یائسگی؟!

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
خیلی دکتر رفت و دارو خورد تا بالاخره درمان شدپریودیاش هر چند ماه در حد یه لکه بینی خیلی کم بود نمیدو ...

میشه دکترشو رو معرفی کنی عزیزم که باهاش درمان شد؟

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.