2777
2789
عنوان

شوهرم دهنمو پر از خون کرد😭😢💔💔

1119 بازدید | 41 پست

همیشه هر کاری گفتن بهش انجام بده پدرمو دراورد

آشغالارو بزور میبره بیرون

دوتا تیکه چیز گفتم بشوره تو حیاط لگد مال کنه تو تشت

منم غذا درست کنم 

به زور و دعوا رفت

رفتم حیاط یکم بحثمون شد سر شستن اون چیزا

گف چرا نمیای کمک کنی

گفتم هر دفه منو به گوه خوردن انداختی

منو میخای جایی ببری اذیتم میکنی

به زور میبری

کار بهت میگم به زور انجام میدی

عصبانی شد دمپاییشو پرت کرد خورد به دهن من

لبم متورم شد خون توش جمع شد باد کرده الان

اصلا دست به زن نداشت

حالا به غلط کردن افتاده میگه میخواستم بزنم دیوار

تو ام با دمپایی بزن تو دهنش

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا برو کمپرس یخ بزار 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

من فهمیدیم نیمی از جمعیت ما باید دارودرمانی رو شروع کنند چون انقدر اعصاب مردم ضعیف شده 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

امیدوارم زودتر تعطیلات تموم بشن 

خانما جون سالم بدر ببرن 

چو ایران 🇮🇷 نباشد تن من مباد 💗بدین بوم و بر زنده یک تن مباد💖اگر سر به سر تن به کشتن دهیم دریغا که کشور به دشمن دهیم 🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد