2777
2789
من بیشتر گوشت و مرغ و ماهی اونم مصرف یک ماهمو نه بیشتر سبزیجات رو تا حد امکان تازه مصرف میکنم مگر ...

بیزحمت قارچ رو میگی بعد از اینکه از فریزر درمیاری اب نمیدازه یا سیاه نمیشه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیزحمت قارچ رو میگی بعد از اینکه از فریزر درمیاری اب نمیدازه یا سیاه نمیشه؟

نه من اسلایس میکنم بعد همونجوری میذارم فریزر

عموما واسه رو پیتزا هم همونجوری یخ میذارم رو پیتزا بعد پیتزا رو میذارم تو فر از قبل داغ شده که اب نندازه

البته قارچ فریزری رو چند بار ریختم تو سوپ کمی سفت شده بود و خوب نبود

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مرغ و ماهي  گوشت و گوشت چرخكرده  باميه و برگ مو  پنير پيتزا  برگه زرده آلو&n ...

من بستنی اصلا تو خونم به فریزر نمیرسه

یه نفرمااااا

ولی عجیب بستنی دوستم

لیتری هم که بخرم هر جور شده میخورمش:))))))

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بدنمیشه ؟

نه بابا اصلا تو سرخ ون سرخ میکنمش که طعمش دقیق مثل این فست فودیا میشه 

تو ماهیتابه هم میشه 

میری فست فودی یه ظرف کوچیکشو ۵ تومن تا ۱۰تومن  میدن 

بسته بندی کوچیکش ۸ توننه که اندازه ۱۰ بار سیبزمینی سرخ کرده که بیرون میخوری توش داره

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 
من بستنی اصلا تو خونم به فریزر نمیرسه یه نفرمااااا ولی عجیب بستنی دوستم لیتری هم که بخرم هر جور ش ...

مامانم سه ماه پيش برام بستني سنتي خريده هنوز تو يخچاله 

😂😂😂😂

پیج

من قارچ فریز میکنم خیلی هم عالی میشه برای سوپ و خوراک لوبیا و ماکارونی استفاده میکنم . سیاه هم نمیشه 

صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی