sس مدیر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 117 عنوان فریزر خونه | مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 29 پست دوستان شما چه چیزایی رو فریز میکنین بعد اگه دوست داشتین عکس از فریزر هم بزارین تا از سلیقه شما استفاده کنم 1396/10/29 | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sس مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 117 من بیشتر گوشت و مرغ و ماهی اونم مصرف یک ماهمو نه بیشتر سبزیجات رو تا حد امکان تازه مصرف میکنم مگر ... بیزحمت قارچ رو میگی بعد از اینکه از فریزر درمیاری اب نمیدازه یا سیاه نمیشه؟
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29521 مواد فریزری رفته رفته کبد رو چرب میکنه!!!!! از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29521 بیزحمت قارچ رو میگی بعد از اینکه از فریزر درمیاری اب نمیدازه یا سیاه نمیشه؟ نه من اسلایس میکنم بعد همونجوری میذارم فریزرعموما واسه رو پیتزا هم همونجوری یخ میذارم رو پیتزا بعد پیتزا رو میذارم تو فر از قبل داغ شده که اب نندازهالبته قارچ فریزری رو چند بار ریختم تو سوپ کمی سفت شده بود و خوب نبود از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
پیتزا_سبزیجات عضویت: 1395/08/20 تعداد پست: 29521 مرغ و ماهي گوشت و گوشت چرخكرده باميه و برگ مو پنير پيتزا برگه زرده آلو&n ... من بستنی اصلا تو خونم به فریزر نمیرسهیه نفرماااااولی عجیب بستنی دوستملیتری هم که بخرم هر جور شده میخورمش:)))))) از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد
fatemehappy عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 2307 بدنمیشه ؟ نه بابا اصلا تو سرخ ون سرخ میکنمش که طعمش دقیق مثل این فست فودیا میشه تو ماهیتابه هم میشه میری فست فودی یه ظرف کوچیکشو ۵ تومن تا ۱۰تومن میدن بسته بندی کوچیکش ۸ توننه که اندازه ۱۰ بار سیبزمینی سرخ کرده که بیرون میخوری توش داره دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست
fatemehappy عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 2307 بیزحمت قارچ رو میگی بعد از اینکه از فریزر درمیاری اب نمیدازه یا سیاه نمیشه؟ قارچ بیشتر از ۱ ماه میمونه رنگش عوض میشه دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست
sayoo1 عضویت: 1392/04/21 تعداد پست: 42373 من بستنی اصلا تو خونم به فریزر نمیرسه یه نفرمااااا ولی عجیب بستنی دوستم لیتری هم که بخرم هر جور ش ... مامانم سه ماه پيش برام بستني سنتي خريده هنوز تو يخچاله 😂😂😂😂 پیج
sس مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 117 مامانم سه ماه پيش برام بستني سنتي خريده هنوز تو يخچاله 😂😂😂😂 من جات بودم تا الان تمومش کرده بودم
sayoo1 عضویت: 1392/04/21 تعداد پست: 42373 من جات بودم تا الان تمومش کرده بودم هيشكي نميخوره من كه اصلا من و دخترم فقط بستني كيم ساده ميهن دوست داريم😂😂 پیج
sس مدیر استارتر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 117 هيشكي نميخوره من كه اصلا من و دخترم فقط بستني كيم ساده ميهن دوست داريم😂😂 برعکس منو پسرم نرسیده به خونه تموم.میکنیم
sima99 عضویت: 1393/04/21 تعداد پست: 1304 من قارچ فریز میکنم خیلی هم عالی میشه برای سوپ و خوراک لوبیا و ماکارونی استفاده میکنم . سیاه هم نمیشه صبح میشه این شب. باز میشه این در... گاهی اوقات اتفاقی تو زندگیت میوفته که زندگیت رو دو قسمت میکنه. قبل اون اتفاق،بعد اون اتفاق . خدایا تنها امیدمی
مینابانووووو عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 5227 به جز چیزایی که بچه ها گفتن من آلبالو و باقالی و کلم قمری واسه کلم پلو هم فریزر می کنم