بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وااای منم اینطوریم الا ی ماه ایتطوری شدم با زور خوردن فلوس و کاهو شاید ی بار برم دشویی یا ن اگه روشی امتحان کردی ک اوکی بوده حتما بم بگو خودمم دارو مصرف میکنم هم برای معده هم برای روده خیلی میترسم چیزی بخورم ازوقتی اینطوری شدم پوستمم خراب شده ی وضعی اصلا میترسم مشکلی پیش بیاد
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
اشتباه میکنید کلیههاتون زیر فشار میرن و زود پیر میشن،هر چیزی حتی آب باید به قاعده مصرف بشه همون 8 ...
اشتباه نیست عزیزم دکتر گفته نسبت ب وزنم ۸ کمه و اب و مایعات دفعمو باز میکنه
فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن