2777
2789
عنوان

تو عقد کی باید خرجم کنه

307 بازدید | 18 پست

نزدیک دوماهه عقدم شوهرم برام چند دست لباس خریده الکی بهش میگم نه نمیخاد بخری ولی میخرم اما  خجالت میکشم‌مستقیم بهش چیزی بگم  تاخودش نگه حالا میخایم بریم مسافرت گفت سوپر مارکت میخام برم کاری نداری گفتم  شامپو ماسک مو برام بگیر ولی بعد گفتم کاش بهش نگفته بود خودم خریده بودم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خاسته هام باید بهش بگم یا نه ؟

آره عزیزم تو دیگه زنش هستی.. اگه نگی عادت میکنه و بعدا زروش میاد برات خرج کنه..فقط جوری بخاه ک در توانش باشه اذیت نشه خودت موقعیت رو بسنج

تا میتونی و میدونی از لحاظ مالی اذیت نمیشه ازش بخواه اینو منی بهت میگم که هیچی نخواستم و مثل ... پشی ...

خانم به زات ادم برمیگرده کسی که به زنش غیرت داشته باشه گذشت زمان نباید تغعیرش بده و همیشه خوبی زنش بخاد