2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدین اینایی که خسیسن ،وضع مالیشون توپه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچم یک سالش بود ی هزاری داده بودم دستش

اینم برداشت ی کم پاره پوره کرد ریخت رو زمین

فوری از اون طرف اومد با خشم همه رو جم کرد برد چسب زد وگذاشت جیبش کلی هم غرغر کرد و زیرلب بهمون فوش داد

فهمیدین دیگه ک هزاری مال خودم بود ن اون خسیسه

لینک ناشناس💫 💫💫 daigo.ir/secret/61989239189

اینکه آفتابه گرفته بود دلش نمیومد بزاره دستشویی میگفت بزار عید بشه😂😂

عین مامان من همش میگه بزار عید بشه استفاده کنم بزار برم خونه جدید استفاده کنم بزار فلان چیز بشه فلان کنم اصلا نه از زندگی لذت بردن نه گذاشتن ما لذت ببرم

حالا یکیو میشناسم تازه آفتابه گرفته بود رفتن پیک نیک پارچ نبرده بودن بجای پارچ از ...... 

رفتیم رستوران دعوتمون کرد.

موقع حساب گفت دسشویی دارم رفت نیومد بیرون ، شوهرم حساب کرد .تو راه خانومش سرفه ش گرفت گفتم خب ی آب میخریدی گفت به شوهرت گفتم پول نقد بده برم بخرم نداد🥴🥴🥴تا برسیم زنش سرفه کرد ی آب نخرید. دو باره اینقدر اصرار کرد  دعوت کرد کله پزی  گفت باد پیچیده من برم دسشویی شوهرم گفت حساب کن بعد برو😂هر چی هوس میکرد مارو دعوت میکرد تا کنار ما بخوره به حساب ما