2777
2789
عنوان

رشد یهویی قد

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 36 پست
نه من بعد از پریودیم افزایش داشتم ولی خب بعد از پریودی معمولا خیلی افزایش نداری و رشد قدتم دیگه به ز ...

من قبل و بعد پریودی  میگن یه رشد قدی داری و دیگ نداری رشد قدی رسیدن  ب بلوغ من همونم نداشتم😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما از بچه های کلاسمون دیر تر پریود شدم وقتی ازشون پرسیده بودم

ربطی به اون نداره منم نهم پریود شدم رشد قدم قطع نشد

قدم ۱۶۰ بود 

الان یازدهمم شدم ۱۷۵ هنوزم دارم بلند میشم فک کنم😂

ژنتیک هم نیست

بنطرتون قدم رشد میکنه خیلییی دلم میخواد ۱۷۰ شم از همه بچه های کوچیکتر قدم کوتاه تره

عزیزم هنوز صفحات رشدت بسته نشد باید بری دکتر دختر عمه منم برا قدش خیلی ناراحت بود رفت زنجان پیش دکتر سه ماه تابستون ده سانت افزایش قد داشت

عزیزم هنوز صفحات رشدت بسته نشد باید بری دکتر دختر عمه منم برا قدش خیلی ناراحت بود رفت زنجان پیش دکتر ...

خوشبحالش ،چه سنی رفت؟

البته اینم بگم من خواب کافی اصلا ندارم از وقتی یادم میاد فقط و فقط درس میخوندم چه شبا و جه روز😑😔

عه چه خوب امشب یکم امیدوار شدم🙂یعنی میشه ک قدم ۱۷۰ شه؟؟این پکیج های اینستا چی بنظرت راست هستن؟

بگیج اینستا نگیر فقط ورزش بزو و تحت نظر دکتر خوب باش شیر و بادوم و اینا زیاد بخور 

ورزش های کششی انجام بده

قطعا امیدی هست

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
بگیج اینستا نگیر فقط ورزش بزو و تحت نظر دکتر خوب باش شیر و بادوم و اینا زیاد بخور ورزش های کششی انجا ...

راستش انجام دادم یه ۵ سانتی با ورزش افزایش قد داشتم تو سه ماه بعد دیگ قطع امید کردم گفتم ولش چون واقعا سخت بودن می ارزید ولی دیگ عزت نفس ندارم اصلا  نا امید نا امیدم