2777
2789

وااای بچه ها من یه پک هدیه اماده کردم برای یه خانواده که بچه سرطانی دارن بفرستم. برای خود بچه و خواهرش و مامانش. پدر هم ندارن و جدا شدن. بعد اینو گذاشتم یه گوشه کادو هم کردم اماده تمیز و مرتب اما هی حوصلم نمیشه ببرم پست. تازگیا هی مناسبت پیش میاد منم از روی کادوی اینا برمیدارم میبرم برای بقیه🥲 الان خیلی کم شده چیکار کنم همینو بدم یا باز برم چندتا چبز بخرم؟ 

میترسم اگر بخوام بخرم باز هی عقب بندازم کلا نشه بدم

بخر و همون روز بفرس براشون ، خیلی کار درست و خوبیه ، دمت گرم.

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم بودم میخردیم عین همون چیزایی که قبل خریده بودم

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
من بر این باورم که وقتی چیزی رو به نیت کسی خریدی مال اونه و باید بهش بدیهرجی برداشتی رو بخر بذار سرج ...

دقیقا منم باورم همینه بعد هی خودمو توجیح میکردم میگفتم نه بابا منکه نگفتم چی میفرستم یا اصلا اونا که خبر ندارن. چه اشکال داره بردارم و بعد یه چیز جایگزین کنم. البته برداشتم و هنوز ندادم به اون فرد. میزارم سرجاش