فاطییییی۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1328 عنوان میشه کسایی که تجربه کنکور رو دارن بیان 53 بازدید | 4 پست من از عمومی ها هیچم بنظرتون از فردا بخونم میتونم هر درسی رو حداقل ۱۹ بشم ۱۲ ام و برای کنکور نمیخونم پایه درسیم برای بعضی درس ها خوبه برای بعضی مثل ریاضی افتضاح 1404/01/01 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
romina_m عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 926 تخصصی نمیدونم ولی من عمومیا رو همون خرداد تو فرجه شون خوندم بالای ۱۹ شدمولی خب تخصصیا شاید یکم سخت باشه ولی اوناهم تشریحیشون شدنیه واقعا اگه جدی و خوب بخونی
فاطییییی۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1328 تخصصی نمیدونم ولی من عمومیا رو همون خرداد تو فرجه شون خوندم بالای ۱۹ شدمولی خب تخصصیا شاید یکم سخت ب ... مرسی چطور خوندی فیلم جزوه یا هیچی ؟ فارسی رو چیکار کردی من زیستم رو تقریبا تموم کردم ولی اون سه تای دیگه ...
romina_m عضویت: 1403/08/09 تعداد پست: 926 مرسی چطور خوندی فیلم جزوه یا هیچی ؟ فارسی رو چیکار کردی من زیستم رو تقریبا تموم کردم ولی اون سه تای ... ادبیات رو با ماجراهای منو درسام خوندمعربی با فرمول بیستدینی و زبان فقط خود کتابفیلمی و جزوه ای استفاده نکردمایشالا اون سه تارم میرسی تموم میکنی نگران نباش
فاطییییی۳۱ مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1328 ادبیات رو با ماجراهای منو درسام خوندمعربی با فرمول بیستدینی و زبان فقط خود کتابفیلمی و جزوه ای استفا ... 🌸❤️مرسی