2777
2789

چکار کنم 

پماد آسیکلوویر میزنم ولی انگار خشک نمیشه فرقی نداره

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یخ واقعا تاثیر چندانی نداره ،پماد اسیکلوویر هم فقط یکی دوبار اثر داره قرص اسیکلوویر هم به شدت برای کلیه ضرر داره .به عنوان کسی که بدترین تبخال هارو زود به زود میزنم توصیه م مخلوط جوش شیرین و سرکه سفید.البته جوش شیرین خالی هم با چند قطره اب خمیر کنی و بذاری روش عالیه.رب انار هم خوبه بذاری روش.با این روش حداکثر دو روز خشک میفته

یعنی چی!!والا کسی که مرتب تبخال میزنه سوزش این براش هیچیه .کی میگه اتیش میگیره😅😅😅من همین چند روز ...

خوبه خودت گفتی بشدت میسوزونه 

تو مرتب تبخال میزنی  برات عادیه نمیخوای قرص بخوری  شاید اسی مثل منه  ۵ سال یبار میزنه

نسخه خودت رو برای همه ننویس   

خوبه خودت گفتی بشدت میسوزونه تو مرتب تبخال میزنی برات عادیه نمیخوای قرص بخوری شاید اسی مثل منه ۵ ...

برو بابا حوصله داری ظاهرا دلت پره .من برای همه نپیچیدم صرفا اسی راهنمایی خواست منم مثل شما و بقیه نظرم گفتم .حمله نکن حوصلت ندارم 😐

اسی با خودش هست پای چوبه دار نذاشتمش صرفا منم مثل بقیه تجربه م گفتم .اصلا مخاطبم تو نبودی که بخای حمله کنی بهم.لطف کن ریپ نزن