2777
2789
عنوان

کاش پسرم همیشه همینجوری بمونه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 50 پست
من آخه از کوچیک تر بود مسئولیت اندازه توانش بهش دادم حتی اگه گند میزد توش بی تفاوت بودم و تشویقش میک ...

عزیزم منم اینجوری نبودم که بهش وظیفه ندم یا تشویق نکنم

پسر من الان پیانو میزنه

قصه های شاهنامه رو حفظ هست

شطرنج بلده و .........

آشپزی و ظرف شستن بلده

اما تو انجام کارخونه واقعا علاقه نداره

البته وظیفه مرتب کردن اتاقش و وسایل های سفره با پسرم هست

اما در کل علاقه مند به انجام کار خونه نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا 😁وقت هم نمیکنه بنده خدا همش سر کاره برای رفاه ما تلاش میکنهکلا هم زیاد اهل کار خونه نیست رمز م ...

😁چی؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عزیزمشوهرت اینکارو رو کرده قبلا یا ب نظرت از کی یاد گرفته

نه شوهرم خیلی اهل کار خونه نیست

میدونین من از کوچیکتر بود یه سری کارا رو در حد توانش میدادم بهش حتی اگه توش بد بود یا گند میزد 

اگه خرابکاری میکرد یا به کاری تمایل نشون میداد نمیگفتم بیا برو کار تو نیست خودم انجام میدم 

غر نمیزدم همیشه تشویقش میکردم

الانم اینکاراشو هر روز برای باباش تعریف میکنم یا مامانم و خواهرام زنگ میزنن با آب و تاب جلو خودش تعریفشو میکنم خیلی خوشحال میشه

خدا حفظش کنه برات ،اونوقت پسرای من توخونه مهمونن کم مونده بپرسن سرویس بهداشتی تون کجاست البته یکیش ب ...

🤣🤣🤣

ما هم داریم از این پسرا چون داداشا و برادرزاده های خودمو دیدم اینطورین و چه عذابیه

سعی کردم پسرم اونطوری نشه

باور کن تو خونه داداشم لیوان پیدا نمیشد رفتیم تو اتاق پسرش دیدیم همه لیوانا کبره بسته اونجاست هی خورده کذاشته همونجا ی دونه رو هم انتقال نداذه آشپزخونه 🙈🤣

اخه منم یک پسر دارم ۱۵ سالشه از بچه گیش خوب بود الان هم ماه خواب باشم سفره لفطاررو می چینه واسه سحر ...

آخ ننه پسرمو تو اون سن و سال تصور کردم دلم رفتتتت 

خدا حفظش کنه براتون چه خووووببب

مثلا چ مسعولیتی تو بچگی بهش میدادی

مثلا میوه که میخرید همسرم میریختم تو سینک ظرفشویی چهارپایه میزاشتم پسرم روش وایسه میگفتم مامان تو میوه ها رو بشور من فلان کارو کنم بعد الکی آب بازی میکرد میوه ها رو میریخت تو سبد باز خودم ی دور مجبور میشدم بشورمشون ولی تعریف و تشویقش میکردم

همین لباس تا کردن اولا میومد با لباسا بازی میکرد میریخت رو سر خودش میپرید روشون حتی اونایی تا کرده بودم باز میکرد منم چیزی نمیگفتم بعد میگفت بده منم تا کنم مثلا میدادم بهش فقط مچاله میکرد همون مچاله ها رو با کلی تشکر و تشویق میبردم میزاشتم تو کشو ها الان از منم صاف و صوف تر تا میکنه

مثلا میومد گیر میداد بده منم ظرف بشورم نمیگفتم نه برو کار تو نیست ولم کن بزار زود تموم بشه قاشق و لیوان میدادم بشوره بعدش باید دوبار خودم میشستمشون ولی فقط ازش تشکر میکردم

الان خدا شاهده طبقات یخچال کلا پسرم میشوره همیشه میره تو حموم دونه دونه کشوها طبقات در میارم میبرم میدم بهش میشوره میارم خشک میکنم میزارم سر جاش 

اولم ازش میپرسم هیچوقت هیچکاریو بهش تحمیل نمیکنم