2777
2789
عنوان

کاش پسرم همیشه همینجوری بمونه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 50 پست
از چند سالگی با اجازه کپی کنم متنتو؟

دقیق یادم نمیاد 

الان دخترم دو سالشه مثلا چیزی میخوره ازش درخواست میکنم پوستشو ، ظرفشو بیاره نزاره پشت سرش

از سنی که بفهمن ی چیزایی رو 

از سنی که بیان بخوان تو کاری مشارکت کنن 

بله راحت باشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم اینجوری نبودم که بهش وظیفه ندم یا تشویق نکنمپسر من الان پیانو میزنهقصه های شاهنامه رو حفظ ...

ماشاالله چه پسر هنرمندی دارین خدا حفظش کنه😍

بله علایق فرق میکنه دیگه 🙏🏻

آخ ننه پسرمو تو اون سن و سال تصور کردم دلم رفتتتت خدا حفظش کنه براتون چه خووووببب

ممنونم 

خدا عزبز شما رو هم حفظ کنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سلامت باشین ممنونآره خیلی ، چطور؟

خدا رو شکر ..چون میدونم این جور بچه ها تو محیط آروم تر و‌کم تنش تر بزرگ شدن.

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

عزیزم منم ذوق کردم 🥺😂 

ایشالا به حق خدای رنگین کمان سلامت باشه و عمر دراز و با عزت داشته باشه زیر سایه پدر مادرش 🥺🌈💜🌿🦋

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
2790
2778
2791
2779
2792