2777
2789
عنوان

چقدر سخته

125 بازدید | 10 پست

چقدر سخته کسی که دو سال بیشتر ندیدیش و دوسال داری برای نبودش اشک می‌ریزی در نوروز امسال هم برات عزیزم بهترین هارو آرزو کردم هر سال موقع تولد خودم تولد خودت و سال جدید برات بهترین هارو آرزو دارم 

کوتاه مینویسم جان جانم فندقی من یادت هم میفتم لب خند میزنم خیلی دوست دارم ولی خب نشد باهم باشیم متاسفام 

نوروزت مبارک هرکی بگه طلایی ترین روز های زندگیم چه روز هست میگم وقتی تو آمدی تو زندگیم و پایانش وقتی تو نبودی دیگه تو زندگیم 

دوست دارم خیلی زیاد ببخشید که نشد من بشم مراقبت 

فکر کنم تا آخر زندگیم با درد نداشتنت آتیش بگیریم .

بماند به یادگاری در ۱۴۰۳/۱۲/۳۰

دمت گرم،الان احساسات پاک و زیبـآ سخت گیر میاد

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچتون بود؟

نه کسی بود که الان باید کنار هم میشستیم و برای شب عید برای هم از مولانا و حافظ میخوندیم کسی یک دفعه آمد و یک دفعه رفت با آمدنش رنگ گرفتم و با رفتنش ....

امید وارم با هرکی باشه هرجا باشه واقعا خوشبخت باشه 

راه برگشتی نیست جبران کنی؟

نه متاسفانه خطایی نکردم فقط وقتی باید حمایت میکردم خودم گرفتار بودم و نفهمیدم داره چی میشه من تلاش میکردم برای ساختن زندگی ولی نفهمیدم دارم دور میشم 

و بعد از رفتنش نه والدینم رو میبخشم و نه دیگه خواهم دیدشون و دو سال والدینم و تمام فامیل دور نزدیک همه رو چال کردم و دارم تنهایی زندگی میکنم 

نمیدونی چقدر قلبم درد میگیره وقتی یادش میفتم و نخواهم گذشت از افرادی که باعث این جدایی شدن افرادی میتونستن کمکی کنن کاری کنن ولی انگار نه انگار زمین گرده و کوچیک و روزی آدم ها بهم میرسن ولی چه فایده من موهای سرم تک تک سفید شد 

نه کسی بود که الان باید کنار هم میشستیم و برای شب عید برای هم از مولانا و حافظ میخوندیم کسی یک دفعه ...

هعییی اونجاس ک تاک داون میگه : کاش ک بشه ازت خسته بشم، تویی ک همه جا رفتی ب جز از دلِ من.... لبات کاری کرد وابسته بشم، چشاتو میبوسیدم قبل اینکه بسته بشن.... نفهمیدی عشق، بازی نیست...دیگه بینمون عشق بازی نیست... دلم تنگه ولی ب برگشتنت راضی نیست... دیگه همه چیتو میدونم بینمون رازی نیست... حال این روزای‌ منه 

منم از مرادم دورم و همین الان گریه کردم با بند بند وجودم درک میکنم.. با خودم میگم فدا سرش ک من آشغال ...

عجب دیار اسرار آمیزی هست دیار اشک 

منم درد مشترک ام مرا فریاد کن

منم از مرادم دورم و همین الان گریه کردم با بند بند وجودم درک میکنم.. با خودم میگم فدا سرش ک من آشغال ...

گفته بودم جدا شیم میزارم از شهر میرم من سر حرفم موندم ۲ سال کرج رو گذاشتم کنار و آمدم جایی دور خیلی دور  کلر میکنم 

ریاضت میکشم درد میکشم فراموش میکنن به یاد میارم 

۱و نخواهم گذشت منم درد بسیار کشیدم 

ببخشید باید بگیرم بخوابم که بتونم ۸ صبح بیدار بشم برم سر کار تا ۸ شب 

من کاربریم قفل شد کاربری قبلیم Music75 بود

دوست داشتید و حوصله داستان زندگیم هست از سال ۹۹ 

بگیرم بخوابم وگرنه انقدر بهش فکر میکنم دیوانه میشم 

قشنگ حس میکنم وقتی خیلی بهش فکر میکنم تار تار موهام شروع میشه به سفید شدن