2777
2789
عنوان

گند زدم ب عیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2373 بازدید | 92 پست

چرا زدی بیرون 

وجهتو پیش همع خراب کردی خودتو کوچیک کردی

باید خودت رو میگرفتی تحمل میکردی

جاش دیگه بعدا نمیرفتی پیششون تو خونه شوهرتو شیرفهم میکردی

آب و برق را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند اتوبوس را مجانی میکنیم برای طبقه مستمند دلخوش به این مقدار نباشید. شما را به مقام انسانیت میرسانیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا خوب شر بچه ها ت رو بوس کرد کلی مریضی

بخدا سر همین بوس کردن دوقلوهام مریضی شدید گرفتن بیمارستان هم بستری شدن 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
بارها بهشون گفتم قسم میخورن ک فرق نمیذارن

بهشون بگو اگه فرق نمی گذارید چرا فلان کارو با جاریم می کنید با من نه چرا با بچه اون اونجوری رفتار می کنید با بچه من نه در صورتی که هر دوشون نوه های شمان 

منظورت رو واضح بگو

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هیچی یه مدت سکوت اختیار کن ب مرور سعی کن رو خودت رفتارات کنترل داشته باشی وگرنه به عمر با دید بد و ر ...

از این دلخورم بارها تو این ده سال ک عروسشونم بهشون گفتم من زود رنجم ماهی یبارم میام خونتون تحملم کنید.

بهشون گفتم بازم رنجم میدن

ناراحتم ک بدون خدافظی اوموم یجور حس ضایگی

ببین تو زمین اونا بازی کردی اونا میخواستن عصبیت کنن که یه کار چیپ نشون بدی از خودت بعد بهت بخندن که شما هم افتادی تو دامشون باید وقتی تحویلت نگرفتن بخندی و بهشون بگی مثلا مامااااان جووون چرا تحویل نمیگیریا هی با خنده و‌شوخی خودتو بزنی به اینکه اینا نمیتونن شادیتو ازت بگیرن و روت تاثیری ندارن خودشون کم میوردن ولی بلد نیستی شما الانم بهترین کار اینه بیخیال شی یاد بگیر برات مهم نباشه رفتار بقیه در دنیای درونی خودت لذت ببر و زندگی کن عید شما سرجاشه تف کرد تو صورتت بیشعوری خودشو نشون داد

از این دلخورم بارها تو این ده سال ک عروسشونم بهشون گفتم من زود رنجم ماهی یبارم میام خونتون تحملم کنی ...

تا زمانی که قوی نشی و‌زودرنج باشی این اتفاقات در دنیا برات رخ میده تا قوی باشی