2777
2789
عنوان

گند زدم ب عیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 92 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شوهرم تف کرد ب من.آره رفتارم بد بود اوپرا کمکم کن چطور جمعش کنم

واقعا جلوی همه تف کرد بهت؟ چقدر ساده ای به یه ورت که تحویلت نگرفتن برای خودت شاد باش چقدر نیاز به تایید و تحویل دیگران داری که خودت ضعفتو نشون میدی

می تونی با صحبت کردن باهاشون حل کنی 

مثلا یه روز برو پیششون و در مورد اینکه چرا این کارو می کنن و بین تو بقیه فرق میگذارن با هم حرف بزنین اگه کدورتی بود حل بشه 

اول می تونی با شوهرت در میون بگذاری و در مورد کاری که اونجا کردی توضیح بدی و بگی چرا ناراحت بودی و از رفتاری بعداً اون باهات کرد ناراحت شدی 

بعد در مورد خانواده اش اول با اون صحبت کن بعد با خانواده اش

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

وای،اولا خانواده شوهرت بیجا میکنن محل نمیذارن 

بعدم شوهرت چقدر بیشعوره ، به هیچ عنوان دیگه یه مدت پاتو نزار خونشون ببین چه مرگشونه،این چه رفتاریه با تو دارند،بعدم یه مدتم اصلا شوهرت رو ادم حساب نکن ،بعدم اومد اشتی مجابش کن که بره دلیل رفتار خانوادش رو ازشون بپرسه و روی شوهرت کار کن دلیل اصلی بد رفتاری خانواده شوهرت،خود شوهرته چون از تو حمایت نمیکنه

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
همه ی کسایی که گفتن تحمل میکردی،یا مجرد هستن یا بچه ندارن یا تو موقعیتت نبودنمن درکت میکنم عزیزم،بهت ...

من الان متاهلم و این نظر رو دارم که زن و شوهر هر حرفی یا مشکلی دارن باید دوتاشون تنهایی حل کنم نه جلوی مردم