2777
2789
عنوان

گند زدم ب عیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2372 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از این دلخورم بارها تو این ده سال ک عروسشونم بهشون گفتم من زود رنجم ماهی یبارم میام خونتون تحملم کنی ...

نقطه ضعف دادی دستشون آخه این چی بود گفتی محکم و قوی باش اعتماد بنفس داشته باش

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خدایا نمیتونم اون لحظه اختیار رفتارم با خودم نیست

چن سالته؟منم وقتی زیر 25سال بودم رفتارهای هیجانی و کنترل نشده داشتم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خدایا نمیتونم اون لحظه اختیار رفتارم با خودم نیست

خودتو به اندازه کافی دوست نداری باید انقدر خودتو دوست داشته باشی که رفتار خانواده شوهر برات مهم نباشه محل ندن به درک شما هم محلشون نده چیزی که عوض داره گله نداره

ندارم 😭 کمکم کن دردت بجونم دستام یخ کروه

دور از جونت اینجوری نگو گلم😔آیه الکرسی بخون گریه کن خودتو خالی کن جایی که اذیت میشی هم نرو همه ما کارایی کردیم که میگیم کاش زمان برگرده عقب اینکارو انجام نمیدادم مهم اینه تجربه میشه برامون 

۳۲

اخه فقط هم مشکل تو و رفتارت نبود رفتار شوهرتم خیلی بد بود خودتو مقصر صد در صد ندون

پیش جاریام سکه یه پول شدم

شوهرتم مقصره چرا به خانوادش یاد نمیده به زنش احترام بزارن؟ حالا که شوهرت پشتت نیست خودت عین کوه پشت خودت باش قوی باش و با عزت نفس درضمن جاری چیه دیگه منو جاریم جز سلام خداحافظ مکالمه ی دیگه ای نداریم خودت باید سنگین باشی