2777
2789

خیلی درد و ورم داره یه هفته گذشته

پنی سیلین زدم و آنتی بیوتیک هرچی میخورم بی تاثبر

دم عیدی صورتم کلی ورم کرده ناراحتم

راهی میشناسین که آبسه سریع تر بترکه؟

خواهش میکنم اگر کسی میدونه کمکم کنه

آبنمک و سیر هم گذاشتم فایده نداره فقط هی بزرگتر میشه ولی نمیترکه

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای این دیونه بازیا چیه دختر 

خود دکتر باید برات بترکونه مگه الکیه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ن اصلا همچین کاری نکن دوباره بالا میاد بدتر از قبلش

ی استکان آب ولرم + ⅓ استکان سرکه سفید + یه قاشق نمک دریا قاطی کن 

روزی چند مرحله همینو توی دهنت سمت آبسه بگیر تا خوب شه

دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/

نه عزیزم نباید بترکونیاصلا دست بهش نزن، بذار این چند روز تعطیلی بگذره برو دکتر

خب دکتر رفتم داروداده بخورم اینم ورمش نمیره حالا اومدیم تا دوماه دیگ نرفت بعدشم من چند روز دیگ باید برم سر کار خسته شدم با این دندون در عذابم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

برو عطاری یه گیاه هست بگیر بزار رو لثه ات عفونتشو میکشه 

الان اسمش یادم نیست عین گل میمونه عالیه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نه گلم نترکون یه جا شنیدم میگفتن نشاسته رو با آب مخلوط کن بذار رو دندون کل چرکها رو میکشه بیرون 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

ن اصلا همچین کاری نکن دوباره بالا میاد بدتر از قبلشی استکان آب ولرم + ⅓ استکان سرکه سفید + یه قاشق ن ...

آب نمک میزنم ولی موثر نبوده

نمک دریا نداریم

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
نه گلم نترکون یه جا شنیدم میگفتن نشاسته رو با آب مخلوط کن بذار رو دندون کل چرکها رو میکشه بیرون

نشاسته تو خونه نداریم متاسفانه😢

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷