2777
2789
عنوان

عیدی برای پسر شیش ماهه چی خوبه

77 بازدید | 7 پست

بچه برادرشوهرمه 

اولین عیدشه دندونم داره درمیاره میخوام عیدی و کادو دندونی بدم 

بچه دیگه ای نیس

نقدی در حد ۲۰۰ بدم

یا لباس و اسباب بازی بخرم یادگاری؟

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نقدی بده ۲۰۰ هم خوبه اگر وسعت میرسه بیشتر بده

خوبه هم پول بدم هم اسباب بازی کوچیک؟

تو ذهنم بود اگه خواستم لباس یا اسباب بازی بگیرم جنس خوب بگیرم 

میشه هرچقدر که در توانتونه برای حاجتام صلوات بفرستین؟ اگه خواستین بگین منم براتون صلوات بفرستم 🙃🌸 یکی از حاجتام اینه که نمازامو بتونم اول وقت بخونم و نماز صبحام بتونم بیدار بشم سروقت بخونم. حاجت مادیم هم اینه که وضع مالیمون خوب بشه من یا شوهرم بتونیم شغل دوم مناسب توانمون پیدا کنیم و پیشرفت کنیم 🤓 و اینکه بتونم بچههامو خوب بزرگ کنم مامان خوبی باشم 👩🍼

خوبه هم پول بدم هم اسباب بازی کوچیک؟تو ذهنم بود اگه خواستم لباس یا اسباب بازی بگیرم جنس خوب بگیرم

اسباب بازی که کمتر از ۲۰۰ نیس 

پول بدی بهتره 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
2790
2778
2791
2779
2792