2777
2789
عنوان

خونه ما انگار نه انگار عید شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 55 پست
دیگه عادت کردیم. یهو بی دلیل اینجوری میشهاما کاش موقع سال تحویل انقد ناراحتمون نمیکرد

بابای منم بهش بگیم بریم عید دیدنی عین چی اخلاقش گند میشه

امروزم بهش گفتیم بیا بریم بیرون حوصلمون رفت هی میگه خب کجا بریم میگم بریم یه تاب بخوریم بردمون سر بیست دقیقه برگردوند خونه

نمیدونم این چه اخلاقیه

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

این رفتارها بیشتر بر می گرده به اینکه،مردها توی هر شرایطی دنبال کمر به پایین هستند و نمیشه به هم می ...

نبابا.  بابام کلا از اول اینجوریه طبیعیه مودیه

من فقط خستم دیگه از این رفتار

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا مامان بابات بحثشون شده. نمی شه که یهویی. حالا ناراحت نباش فردا می رید. فوقش هزینه یک شب سوئی ...

نه دیگه نمیریم. مامانم چمدون هارو خالی کرد. بابام هیجی نگفت. حتی من گفتم بابا دیگه نمیریم جوابمو نداد

کلا بابام خیلی مودیه. بی دلیل اینجوری میشه

شوهر من همین مدله🫠🫠🫠🫠

دقیقا عین یه پازله همیشه.  

من دیگه اهمیت نمیدم و اگر قرار باشه جایی بریم و اون توی خودش بره . با بچه هام ميريم . 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

احتمالا مامان بابات بحثشون شده. نمی شه که یهویی. حالا ناراحت نباش فردا می رید. فوقش هزینه یک شب سوئی ...

به فامیل نمیشد نگیم. چون میان خونمون عید دیدنی. مامانم دیروز گف که ما خونه نیستیم

پاشو اشتیشون بده سریع جمع کنید برید

اصلا قهر نکردن چیری نشده. بابام از وقتی بیدار شده یا هیچکدوممون حرف نزده

این رفتارها بیشتر بر می گرده به اینکه،مردها توی هر شرایطی دنبال کمر به پایین هستند و نمیشه به هم می ...

نه بابا این حرفا چیه 

اصلا ربطی نداره 

این آدما بدون دلیل کانالشون عوض میشه . دست خودشون هم نبست 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

پدربزرگ من اینطوری بودخیلییی خانوادشو اذیت میکردهمیشه خدا خواب بود و مودی

اره بابای منم بازنشسته اس همیشه خوابه

بابای منم بهش بگیم بریم عید دیدنی عین چی اخلاقش گند میشهامروزم بهش گفتیم بیا بریم بیرون حوصلمون رفت ...

هعی خدا صبر بهمون بده

شوهر من همین مدله🫠🫠🫠🫠دقیقا عین یه پازله همیشه. من دیگه اهمیت نمیدم و اگر قرار باشه جایی بریم و ...

ماهم انقد بدون بابام رفتیم مهمونی و مراسم دیگه خجالت میکشیم