2777
2789
عنوان

خونه ما انگار نه انگار عید شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 55 پست
نمیدونم چرا سنشون میره بالا اخلاقشون شبیه عن میشه بابای من همین طوری بود هرجا می‌خواستیم بریم لحظه آ ...

خوشبحالت. منم انقد دوس دارم سریعتر از خونه برم و ازدواج کنم. از طرف دیگ دلم برا مامانم میسوزه. بازم من خونم بامن حرف میزنه دلم نمیاد تنها بمونه

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

نمیدونم چرا سنشون میره بالا اخلاقشون شبیه عن میشه بابای من همین طوری بود هرجا می‌خواستیم بریم لحظه آ ...

واااای  دقیقاااا بابای منم  سال به  سال  عن ترمیشه اخلاقش  

یعنی  انقد  عصبی  کلافه شدم افسردگی  گرفتم 

فقط میگم  کاش  یه شوهر خوبی  بکنم  برم  سر زندگیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابای منم مودیه وای این چند روز اصن روانی شده بود فک کن نه مارو برد بازار نه گفتی چیزی می ...

چقد مثل مایید💔

واااای دقیقاااا بابای منم سال به سال عن ترمیشه اخلاقش یعنی انقد عصبی کلافه شدم افسردگی گرفت ...

ینی قراره اخلاقشون از اینم بدتر شه🥲

نه مامانم بیچاره چندساله تحمل میکنه‌. دیگه موقع سال تحویل داشت نماز میخوند انقد گریه گرد دلم براش کب ...

انگار تو مامانه مامانتی 😐 چیبگم. امیدوارم از این اخلاقت ضربه نخوری چون روانشناسا درست نمی دونند.

انگار تو مامانه مامانتی 😐 چیبگم. امیدوارم از این اخلاقت ضربه نخوری چون روانشناسا درست نمی دونند.

اره دقیقا من مامانه مامانمم 

حس میکنم دلیلش بین پدر مادرتهشایدم افسردگی دارا

نه اگه چیزی باشه مامانم بهم میگه

اره بنظرم بابام افسردگی داره

خوشبحالت. منم انقد دوس دارم سریعتر از خونه برم و ازدواج کنم. از طرف دیگ دلم برا مامانم میسوزه. بازم ...

انشالله به وقتش یک ازدواج خوب با یک پسرا متشخص میکنی که همه این ناراحتی ها فراموش بشه ،اون موقع مادرتم میاد خونتون بزار بابات نیاد خودتون خوش باشین  

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
انشالله به وقتش یک ازدواج خوب با یک پسرا متشخص میکنی که همه این ناراحتی ها فراموش بشه ،اون موقع مادر ...

ایشالا. مرسی عزیزم