2777
2789
عنوان

از اینکه مادرمو عذاب بدم لذت میبرم

137 بازدید | 11 پست

دقیقا عشق میکنم که بهش میگم وحشی و میبینم چجوری حالش بد میشه غصه میگیرتش 

اره چون سال تحویل و زهرمارم کرد 

عقده ایم کرد 

متنفرم ازش 

۳دقیقه قبل سال تحویل یه سر بزرگ انداخت بجونم 

دقیقا مثل پارسال عید 

حالم ازش بهم میخوره

همیشه سر انداخت همیشه فتنه بود منو پیش بابام و همه خرابم کرد

خدا ازش نگذره

داد میزنه سر سال تحویل به بابام 

میگه 

من باید برم نوار بهداشتیاش و جمع کنم از سطل

ابروم میبره همیشه حتی تو خیابون شده سیلی بزنه بهم

حیا نداره داعم داره نفرین می‌کنه 

خدا ازش نگذره منو پیرم کرد😭😭😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💔 متاسفم کوچیک بودی هم اینجور بود؟

اره همینجور بود 

بابام چون اعتیاد داشت و سر کار نمیرفت خودش مجبور بود تحمل کنه و کار کنه 

یعنی جای پدر ام برام پر کرد 

اما چه فایده 😭😭😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

مامانا همه دم سال تحویل و زمان خونه تکونی اینجوری میشن 😂

ولی خب اشغال نوار بهداشتی رو باید خودت منهدم کنی اونم عصبی میشه وقتی میبینن انجام نمیدی 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ... (کاربری از ۱۴۰۴ واگذار شده )

خب تو بهش میگی وحشی اونم بدتر میکنه.ولش کن زیاد باهاش بحث نکن.هرچی گفت الکی بگو چشم و کارخودتو انجام بده

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

این که خوبه

یکی از خاله هام تعریف میکنه که خاله بزرگم یبار جلو جمع به دخترش که تازه روز اول پریودیش بود و بار اولش بود که پریود شده بود یه کاری داد که انجام بده ، اون یادش رفت ، داد زد خون از ...اومده کَررری مگه🤦‍♀️🙁

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»