برادر زادهام لباس خوشگل خریده خیلی خوشگل ، زن داداشم چند بار با صدای بلند گفت حیف که دختر مجرد جوون نداریم عروس بشه اینو بپوشی عروسیش، چندبار تو چند جای مختلف با صدا بلند تو جمع گفت. دید هیچ کس جواب نمیده، آمد کنار من ضهم با صدایی در حد داد زدن گفت، من هم یه نگاش کردم و هیچی نگفتم، من مجردم ، داشت باز زبون بی زبونی میگفت توپیر شدی، مامانم امروز سر سال تحویل گفت بحق علی بخت خوب مصیبت بشه، منم قلبم شکست زنداداشت اینجوری کردم. هیچی نگفتم ولی واقعا دلم شکست
کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید
اره دقبقا تادبزرگتر پشت ادم باشه بقبه جرات نمیکنن حرف بزنن ولی فکر کنم عروسه وعواییه مادره به خاطر پ ...
والا داداشه هم باید جلو زبون زنشو بگیره ..اگه اسی واقعا کاری به کارش نداره و اون اینجوری داره بهش فشار میاره ..باید داداشش زنشو ادب کنه .نمیدونم چرا خانواده ها بعضیاشون همش طرف آدم مقصره رو میگیرن:((
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.