2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 143 پست
ادم از خدا نترسه بگه چیه منتظری من شوهر کنم ببینی از مال تو بهتره بیای شوهر منو قاپ بزنی

نه خودش چندبار گفته اگه تو شوهر نکنی ارث به ما میرسه اونم خونه شصت متری 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

اره دقبقا تادبزرگتر پشت ادم باشه بقبه جرات نمیکنن حرف بزنن ولی فکر کنم عروسه وعواییه مادره به خاطر پ ...

والا داداشه هم باید جلو زبون زنشو بگیره ..اگه اسی واقعا کاری به کارش نداره و اون اینجوری داره بهش فشار میاره ..باید داداشش زنشو ادب کنه .نمی‌دونم چرا خانواده ها بعضیاشون همش طرف آدم مقصره رو میگیرن:((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

.من نمی‌خوام برادرتون یا مادر تون رو مقصر کنم ..ولی خودمم با تجربه های که از ناراحتی ها دارم ..فهمید ...

داداشم ازش می‌ترسه مادرم بیماری قلبی داره

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

نه خودش چندبار گفته اگه تو شوهر نکنی ارث به ما میرسه اونم خونه شصت متری

شوهر تو چه ربطی به ارث داره ؟مگه ارثیه دختر مجرد با متاهل فرق داره؟

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
مبتونی بهش بگی ازدواج نکردن‌من مشکل زیادی تو زندگی شما درست کرده این قدر نگران منی؟من مشکلی ندارما ...

عزیزم اون خوشحال من ازدواج نکردم. 

نمیخواد سرتو بالا بگیری. برو سایت آدم و حوا مورد مناسب هست برات

واقعا؟ یعنی آدم های بد نیستم توش

عزیزم اون خوشحال من ازدواج نکردم.

حسوده پس

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
شوهر تو چه ربطی به ارث داره ؟مگه ارثیه دختر مجرد با متاهل فرق داره؟

بله میگه وارث نداری بعد مرگت میرسه به ما

داداشت ازش می‌ترسه ؟!؟.چرااا؟؟

آره چون کتکش می‌کنه بعد برمیگرده خودش میزنه خودزنی میکه

بله میگه وارث نداری بعد مرگت میرسه به ما

حالا از کجا میدونه خودش زودتر نمیره دیار باقی بگو عمر وست خداست

اسکل خودش شوهر کرده چ عنی خوردهایشالا ی شوهر پولدار و خوشکل و خوش اخلاق نصیبت بشه ک برات خم و راس می ...

ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله هزاران بار ان شاءالله ان شاءالله ان شاءالله