2777
2789
عنوان

زن داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 143 پست
خب همینو بهش بگو. بگو همه که مثل تو پررو نیستن برن خواستگاری پسر مردم

یه بار گفتم اومد. دم در وایساده تو می‌کنی من شوهر کردم تو موندی خونه و هزار تا حرف دیگه ما موندیم هاج و‌اج. اما موقع رفتن بهش گفتم من چرا باید حسود ی کنم؟ میخوام زن داداشم خودم بشم یعنی اول فکر کن بعد حرف بزنم. یه چند ماهی نیومدن 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

استارتر جان غصه نخور تو فامیل همه یکی دو تا   خل و چل پیدا میشه  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن دایی منم همینههر سال که میاد عیددیدنی تیکه میندازه و چرت و پرت میگه ما خدا رو شکر میکنیم که داییم ...

مجردی؟ زن دایی منم خیلی گیر بود . داداش کارمند بانک. اینقدر گیر داد. گفتم زن دایی می‌دونی دوست دارم با کی ازدواج کنم. 

گفت کی؟ گفت کارمند بانک. دیگه خفه شد

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کنید 

استارتر جان غصه نخور تو فامیل همه یکی دو تا خل و چل پیدا میشه

خوب وقتی تو جمع تو خیابون داد می‌کنه میگه غرور منو مادرم به به می‌کنه سخت بخدا

مجردی؟ زن دایی منم خیلی گیر بود . داداش کارمند بانک. اینقدر گیر داد. گفتم زن دایی می‌دونی دوست دارم ...

عجب حرفی خوبش کردی

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
یه بار گفتم اومد. دم در وایساده تو می‌کنی من شوهر کردم تو موندی خونه و هزار تا حرف دیگه ما موندیم ها ...

خب بهتر نیاد. هر وقت داد زد توهین کرد توم با داد بگو خودت اومدی خواستگاری ما که تو رو نمی‌خواستیم. بذار بدونه نمیتونه بهت توهین کنه بذار بدونه یکی بگه 10تا میشنوه

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

عجب حرفی خوبش کردی

کلافه مون کرده بود هی زنگ میزد کی شوهر میکنی

خب بهتر نیاد. هر وقت داد زد توهین کرد توم با داد بگو خودت اومدی خواستگاری ما که تو رو نمی‌خواستیم. ب ...

والا یه بار گفتم گفت من عرضه داشتم پیدا کردم تو نداری 

ادم از خدا نترسه بگه چیه منتظری من شوهر کنم ببینی از مال تو بهتره بیای شوهر منو قاپ بزنی

خب استاتر توم عرضه داشته باش پیدا کن. الان دیگه کی سنتی میره خواستگاری؟ یه تلاشی بکن 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

.من نمی‌خوام برادرتون یا مادر تون رو مقصر کنم ..ولی خودمم با تجربه های که از ناراحتی ها دارم ..فهمیدم اینکه یه نفر مثل زنداداش شما به خودش اجازه میده اینجوری حرف بزنه جلوی مادرتون و برادرتون ..برای اینکه مادرتون و برادرتون چیزی بهش نمیگن ..در این مواقع باید آدم های که کنار شما هستن از فرد مقصر.پشتیبانی نکنن..ولی باز میگم من باتوجه به شرایط خودم حرف زدم ..

.من نمی‌خوام برادرتون یا مادر تون رو مقصر کنم ..ولی خودمم با تجربه های که از ناراحتی ها دارم ..فهمید ...

اره دقبقا تادبزرگتر پشت ادم باشه بقبه جرات نمیکنن حرف بزنن ولی فکر کنم عروسه وعواییه مادره به خاطر پسره چیری نمیگه

مبتونی بهش بگی ازدواج نکردن‌من مشکل  زیادی تو زندگی شما درست کرده این قدر نگران منی؟من مشکلی ندارما خودتو نگران نکن زن داداش عزیزم

خب استاتر توم عرضه داشته باش پیدا کن. الان دیگه کی سنتی میره خواستگاری؟ یه تلاشی بکن

خوب متاسفانه من بیرون حتی سرمو بالا نمی‌گیرم 

خوب متاسفانه من بیرون حتی سرمو بالا نمی‌گیرم

نمیخواد سرتو بالا بگیری. برو سایت آدم و حوا مورد مناسب هست برات